Ce se întâmplă dacă pui o rolă de hârtie igienică în frigider? Trucul la care apelează gospodinele din întreaga lume


O banală rolă de hârtie igienică poate fi ajutorul tău de nădeje, ieftin şi eficient, în multe situaţii.


In articol:

Deseori, chiar şi când deschidem frigiderul ne confruntăm cu situaţii neplăcute. După cum ştiţi, peretele din spate este acoperit cu un strat gros de gheaţă, iar asta duce, fireşte, la îngheţarea rapidă a tuturor produselor din preajma lui. Lesne de înţeles, putem apela cu încredere la serviciile unui profesionist, dar suma pe care o vom plăti pentru aceasta intervenţie este una substanţială.

Ei bine, puţini s-ar fi gândit că o banală rolă de hârtie igienică, pe care cu toţii o avem în casă, ne poate scăpa de probleme, fără cheltuieli majore.

Citește și: Ce se întâmplă dacă pui un pliculeț de ceai în frigider. Așa scapi de o problemă care apare des

Cum ne ajută hârtia igienică să "salvăm" alimentele din frigider?

Aşezaţi un sul de hârtie igienică pe un raft din frigider şi verificați rezultatul după câteva zile. Hârtia va fi, bineînţeles, udă, însă peretele din spatele frigiderului nu va mai fi acoperit cu picături de apă sau cu gheaţă.

Mai mult decât atât, veți observa că alimentele nu mai îngheață ușor, iar mirosul neplăcut al produselor mai vechi va lipsi cu desăvârşire.

În altă ordine de idei, în ceea ce privește brânza și cârnații, trebuie să ştim că aceste alimente trebuie să fie împachetate în şerveţele înainte de a fi puse în caserole. Astfel, alimentele de acest gen rămân proaspete mai mult timp.

Citeste si: Ce se întâmplă dacă-ţi stropeşti blugii cu oţet de mere înainte să-i speli? Trucul care face minuni, garantat

Alt pont ingenios: hârtia igienică poate proteja şi legumele

Hârtia igienică vă poate ajuta, de asemenea, dacă vreţi să vă protejaţi legumele. Dacă puneţi o rolă în sertar, legumele se vor umezi și vor rămâne gustoase şi proaspete vreme îndelungată.

Şi ce este cu adevărat important e că veţi rezolva atâtea probleme cu doar câţiva lei, fără să fiţi nevoiţi să apelaţi la specialişti care vă vor cere, cu siguranţă, câteva sute bune de lei. 


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se mănâncă halvaua. Care sunt beneficiile pentru sănătate ale acestui desert

Brigitte l-a înșelat pe Florin Pastramă!? Cine este bărbatul care a intervenit între ei

Cu ce se scot petele de vin roșu

Cu ce se scot petele de grăsime de pe haine

Cum să aranjezi hainele în dulap. 10 trucuri ca să ai mai mult spațiu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Cum iți dai seama că te înşală!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri