Ce se întâmplă cu Sorina Săcărin, la un an după ce a ajuns în America


Ce s-a aflat despre Sorina Săcărin, la un an după ce a plecat în Statele Unite ale Americii împreună cu părinții care au reușit să o adopte.

Vești uriașe despre Sorina Săcărin. La un an de la cazul care a împărțit România în două, mulți s-au întrebat ce se întâmplă cu micuța care a ajuns în Statele Unite ale Americii. Evenimentul a avut loc în urma unui scandal de proporții între cei care au crescut-o pe Sorina și cei care au adoptat-o.

Sorina, fetița din Baia de Aramă adoptată de familia Săcărin, români stabiliți în SUA, a fost readoptată la New York de părinții ei, potrivit spotmedia.ro.

Citeste si: Care este procedura de adopție în România. Cum devii eligibil și ce documente ai nevoie ca să înfiezi un copil

Pe lângă adopția din România, Sorina a căpătat certificat de naștere american, la fel ca un copil născut în SUA. Această procedură este complet distinctă de adopția din România și este decisă de justiția americană, conform legilor din New York.

Citeste si: Prima fotografie cu Sorina și părinții adoptivi în SUA

„După toată nebunia prin care am trecut, am readoptat-o și aici în America, că să aibă și toate actele americane, dar și momentul de bucurie, când spune judecătorul: ’ești adoptat!’ Momentul acela ne-a fost furat în România. N-am vrut s-o privăm de el”, spune Ramona Săcărin, mama Sorinei.

Citeste si: Familia Șărămăt, distrusă de dor, la un an de când Sorina e în SUA! Ce spun asistenții maternali despre fetița adoptată în America, după un scandal epocal INTERVIU EXCLUSIV | Video

Extrem de fericită că face parte dintr-o familie care o iubește, Sorina le-a arătat tuturor noul său certificat de naștere.

În plus, micuța a petrecut o vacanță de vis în Republica Dominicană, la Punta Cana, unde a înotat împreună cu delfinii. A fost prima ei călătorie cu pașaportul american de care e foarte mândră.

Copila a început să studieze pianul și vioara și a ajuns la un nivel avansat. De asemenea, Sorina a reușit să își facă prieteni și să învețe și limba engleză, ajungând la un nivel avansat al limbii, cu ajutorul familiei sale, dar și a profesorilor.


Citește și:

Prima fotografie cu Sorina și părinții adoptivi în SUA

Care este procedura de adopție în România. Cum devii eligibil și ce documente ai nevoie ca să înfiezi un copil

Nelson Mondialu, imagini halucinante! Tată lui Livian de la Puterea dragostei a ajuns să își amaneteze lucrurile

Carmen Harra face anunțul devastator: ”Este doar începutul..."

Jador se întoarce în casa Puterea dragostei! Pe ce fată a pus ochii

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de joi, 29 octombrie 2020, anuntul ANM: temperaturi normale!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri