Ce să NU porți la o nuntă. Reguli pe care invitatele trebuie să le respecte

Ce să NU porți la o nuntă
Ce să NU porți la o nuntă. Reguli pe care invitatele trebuie să le respecte

Iată ce ținute nu trebuie să porți la o nuntă și ce reguli ar trebui să respecți dacă ești invitată la un astfel de eveniment.

Vara se apropie cu pași repezi, începe sezonul nunților, astfel că alegerea ținutelor pentru acest gen de evenimente devine o prioritate atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Când ne gândim la o toaletă pentru nuntă trebuie să ținem cont de locația în care se desfășoară evenimentul, de anotimp și de regulile impuse de organizatori.            

Ce să nu porți la o nuntă. Reguli pentru invitate                       

,,Ceea ce porți este felul în care te prezinți în fața lumii, mai ales în ziua de azi, când contactele între oameni sunt atât de rapide. Moda este un limbaj instantaneu."- Miuccia Prada

De aceea, vă prezentăm câteva sfaturi utile pentru alegerea ținutei corespunzătoare:

1. Regula de bază într-o astfel de situație este să nu alegem o rochie albă sau culori foarte deschise pentru ținută(bej, roz, galben pai, etc), deoarece această culoare este destinată exclusiv mireselor.

Cum se spune în popor, trebuie să ai grijă să nu fii confundată cu mireasa.

2. Trebuie evitate rochiile prea sexy, cele care lasă la vedere multă piele sau cele foarte transparente, care lasă la vedere lenjeria intimă.

3. Evită să porți culori fosforescente(neon, portocaliu intens), pentru că este binecunoscut faptul că la o nuntă, mireasa este cea care trebuie sa iasă în evidență.

Citeste si: Cu ce merge combinată catifeaua

4. Nu este indicat să purtăm ținute all-black, deoarece se știe că îmbrăcămintea de acest gen este specifică înmormântării.

5. Nici rochiile de genul animal print nu sunt recomandate, fiind prea stridente.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

6. Stiliștii recomandă să nu porți rochii asemănătoare cu cele ale domnișoarelor de onoare. De regulă, culoarea acestora este aleasă de mireasă și nu este corect să fii confundată cu vreuna dintre acestea.

7. Dacă vorbim despre ținutele bărbătești, este exclusă purtarea blugilor sau a gecilor sport, acestea fiind inadecvate în cazul acestui gen de eveniment.

Ce să porți la o nuntă. Idei de ținute potrivite

De regulă, când primești o invitație la o nuntă, prima intrebare este ,,Oare ce ținută să-mi aleg?". De aceea, vestimentația trebuie aleasă cu grijă, întrucât trebuie să denote stil, rafinament și eleganță.

Ce să NU porți la o nuntă

Putem opta pentru o ținută cu motive florale, care este ideală pentru un astfel de eveniment, întrucât aduce un aer fresh în peisajul mesenilor.

De asemenea, putem opta pentru ținute din materiale permeabile pentru a nu ne încălzi în timpul dansului.

Rochiile de ocazie alese pot fi lungi sau scurte, lucioase sau mate, în ton cu tendințele modei anului 2021, important este însă ca materialul să fie de o calitate superioară.     

Citeste si: Cum arată o ținută black tie pentru femei. Inspiră-te din stilul vedetelor

Ce să NU porți la o nuntă

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

,,Diferența dintre stil și modă este calitatea".- Giorgio Armani          

Anul acesta, tendințele ne conduc spre culorile pastelate și imprimeurile florale, însoțite de bijuterii rafinate. Femeile trecute de 40 de ani pot opta pentru modele vaporoase, în nuanțe de bleu, roz deschis, sau kaki, care să le pună în evidență formacorpului.                                                               

,,Rochia trebuie să urmeze forma corpului unei femei, nu corpul forma rochiei. Aceasta este adevărata modă!"- Hubert de Givenchy  

Ce să NU porți la o nuntă

Cum alegem pantofii potriviți pentru o nuntă                                                           

O atenție deosebită trebuie acordată alegerii pantofilor.                                                      

,,Nu pot fi niciodată prea grijuliu cu pantofii aleși. Prea multe femei cred că sunt lipsiți de importanță, dar adevărata dovadă a eleganței unei femei se află în picioarele ei."- Cristian Dior

Bărbații pot obține rapid o ținută elegantă și modernă, print-un costum masculin, cu o pată de culoare în zona gâtului.

,,Un bărbat trebuie să arate ca și cum si-ar fi cumpărat hainele cu inteligență, le-a îmbrăcat cu grijă după care, a uitat cu totul de ele."- Hardy Amies



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies