Ce s-a întâmplat cu Adrian Minune înainte să cânte la un eveniment? „Mi-a fost un pic rău.”

Ce s-a întâmplat cu Adrian Minune înainte să cânte la un eveniment? „Mi-a fost un pic rău.”
Ce s-a întâmplat cu Adrian Minune înainte să cânte la un eveniment? „Mi-a fost un pic rău.”

Manelistul s-a confruntat cu o problemă de sănătate înainte să cânte la un eveniment.

Adrian Minune este unul dintre cei mai iubiți interpreți de manele, care de-a lungul carierei sale s-a făcut remarcat prin talentul său muzical, dar și prin felul său de a fi. Astfel, artistul a impresionat cu fiecare apariție a sa și a reușit să câștige inimile oamenilor, pe care nu i-a dezamăgit niciodată. Mai mult decât atât, Adrian Minune este un exemplu și din punct de vedere personal, având o familie frumoasă, pe care a întemeiat-o alături de soția sa, Cati.

Invitat în cadrul podcastului moderat de Bursucu, manelistul a vorbit deschis despre viața sa personală, dar și despre cariera profesională. Adrian Minune a povestit anumite întâmplări neștiute din cadrul concertelor sale și evenimentelor la care a participat.

Adrian Minune, despre momentul în care nu a putut să onoreze un eveniment

Citește și: Asigurările pe care le-a făcut Adrian Minune familiei sale, în cazul în care artistului i s-ar întâmpla ceva. “E totul în regulă.”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce s-a întâmplat cu Adrian Minune înainte să cânte la un eveniment? Artistul a fost salvat de Florin Salam
Adrian Minune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Adrian Minune, primele declarații după operația de micșorare a stomacului: „Râdeau de mine că am capul mare, că sunt gras, că sunt mic și urât. O să mai slăbesc încă vreo 10-15 kg.”

Artistul a dezvăluit că o singură dată în cariera i s-a întâmplat să nu poată să onoreze un eveniment, din cauza unei probleme grave de sănătate, care i-a dat bătăi de cap.

Chiar și în acele momente, Adrian Minune nu a vrut să se facă de rușine în fața publicului său și a găsit o soluție rapidă și foarte potrivită. Mai exact, finul său, Florin Salam, care este la rândul lui unui dintre cei mai apreciați interpreți de manele de la noi din țară, s-a dus la evenimentul la care trebuia să cânte Adrian Minune.

Nu am lăsat oamenii fără lăutari.

Mie mi s-a întâmplat o singură data în viață, atunci când am venit din Anglia și mi-a fost un pic rău, pentru că am cântat într-un foarte mare curent. Am avut o diverticulită. M-am umflat un pic la abdomen. A trebuit să cânt la Craiova și l-am trimis să mă salveze pe Florin Salam. A ajuns finul meu acolo și m-am salvat .”, i-a povestit Adrian Minune lui Bursucu.
  

Ce s-a întâmplat cu Adrian Minune înainte să cânte la un eveniment? Artistul a fost salvat de Florin Salam
Adrian Minune[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Adda vorbește despre obsesia sa legată de curățenie: „Pun mâna la treabă și osul la treabă. Mă respect și îmi respect și copilul, soțul și pentru mine curățenia e foarte importantă.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies