Ce rezervă astrele pentru horoscopul chinezesc din 28 martie 2022. Dragonul are o stare de neliniște


Consultă horoscopul chinezesc al zilei de 28 martie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unui semn chinezesc vor primi o amendă.


In articol:

Horoscopul chinezesc al zilei de  28 martie 2022  oferă câteva descrieri generale. Se prevestește atât promovări în această zi, cât și schimbări la locul de muncă. Doriți să fiți mai aproape de partenerul de viață, însă nu întotdeauna reușiți. Nu trebuie să băgați în seamă părerile celor din jur.

 

Horoscopul oferă previziuni pentru nativii zodiilor: Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine şi Mistreț.

Horoscop chinezesc 28 martie 2022- Şobolan

Nativii guvernați de semnul Șobolanului, au o zi destul de bună. La locul de muncă totul merge ca pe roate, chiar este apreciat de către superiori. Relația cu partenerul de viață nu merge deloc rău, ci chiar se anunță o lungă perioadă la fel de bună.

Horoscop chinezesc 28 martie 2022- Bivol

Nativii care se află sub semnul Bivolului, nu o duc atât de bine pe plan financiar. Ba chiar vor apărea anumite datorii pe care le aveați la prieteni. Deși partenerul de viață v-a tot zis că sunteți prea darnic, nu ați ascultat. Începeți să faceți cheltuieli inutile.

Horoscop chinezesc 28 martie 2022- Tigru

Nativii semnului Tigru, sunt vorbiți de rău de o lungă perioadă de timp de către colegii de la locul de muncă, însă abia astăzi află acest lucru. Aflați această informație chiar de la șeful pe care îl aveți, semn că ceea ce faceți, faceți foarte bine. Motiv pentru care colegii se poartă în acest mod.

horoscop zilnic kfetele

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru zodia Scorpion în IUNIE 2022

Horoscop chinezesc 28 martie 2022- Iepure

Nativii care se află sub guvernarea semnului de Iepure, vor avea parte de o perioadă foarte bună. Pe plan financiar vor apărea multe oportunități din care veți câștiga sume de bani consistente. Veți fi foarte mulțumiți de acest lucru.

 

Horoscopul chinezesc din 28 martie 2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop chinezesc 28 martie 2022 – Dragon

Nativii guvernați de semnul Dragonului, sunt nefericiți pentru că sunt despărțiți de părinți sau de partenerul de viață. Acest lucru le dăunează foarte mult și sunt mai mereu neliniștiți. Chiar dacă mai păstrați legătura cu aceștia prin telefon, lucrurile nu stau la fel ca și atunci când vă vedeați cu aceștia.

Horoscop chinezesc 28 martie 2022- Şarpe

Nativii care se află sub semnul Șarpelui, vor întâmpina anumite probleme mai puțin plăcute. Atenție la momentele în care veți ieși la cumpărături. Este posibil să vă treziți cu o amendă, deci nu plecați de acasă fără documente.

Horoscop chinezesc 28 martie 2022- Cal

Nativii semnului Cal, refuză să respecte reguli astăzi. Aveți mare grijă, pentru că s-ar putea să vă alegeți cu un contract încheiat din această cauză. Mai bine ați încerca să tratați lucrurile cu calm, pentru a se așeza totul de la sine.

horoscop 2022

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru horoscopul zilnic din 28 martie 2022. O zodie este destul de schimbătoare

Horoscop chinezesc 28 martie 2022- Capră

Nativii care se află sub guvernarea semnului Capră, trăiesc o stare de frică, încă de dimineață. Există o problemă care vă tot da bătăi de cap și nu reușiți să o rezolvați până nu vedeți unde ați greșit. Ușor, ușor veți reuși să treceți și peste această problemă.

Horoscop chinezesc 28 martie 2022- Maimuţă

Nativii guvernați de semnul Maimuță, sunt destul de supărați încă de la începutul zilei. Acest lucru este cauzat de prietenii care le-au promis anumite lucruri importante pentru ei, iar aceștia nu s-au ținut de promisiune. Încercați să treceți peste aceste fapte și să luați lucrurile de la început.

Horoscop chinezesc 28 martie 2022- Cocoş

Nativii care se află sub semnul Cocoșului, s-au trezit cu o stare foarte bună în această dimineață și așa o vor ține pe întreaga durată a zilei. Pe plan profesional, totul merge din ce în ce mai bine și sunt mulțumiți. Nu îi interesează de persoanele care vor să le pună piedici și își văd în continuare de drum.

Horoscop chinezesc 28 martie 2022- Câine

Nativii semnului Câine, oferă din energia lor și persoanelor cu care intră în contact. Familia este mulțumită de rezultatele pe care le aveți pe plan profesional. Luați în calcul totuși și deschiderea propriei afaceri, dacă tot nu vă place programul de la locul de muncă.

Horoscop chinezesc 28 martie 2022- Mistreţ

Nativii care se află sub guvernarea semnului de Mistreț, sunt destul de îngrijorați pentru membrii familiei lui. Primiți vești și din partea persoanelor care se află în străinătate. Pe plan financiar, încercați să faceți economii, însă nu prea reușiți.

horoscop azi

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru horoscopul zilnic din 29 martie 2022. O zodie are noroc în dragoste

 

Te  invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul chinezesc şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce rezervă astrele pentru horoscopul zilnic din 29 martie 2022. O zodie are noroc în dragoste

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Ce rezervă astrele pentru horoscopul zilnic din 28 martie 2022. O zodie este destul de schimbătoare

Ce rezervă astrele pentru zodia Scorpion în IUNIE 2022

Ce îl enervează pe bărbatul RAC. Ce îi scoate din minți pe acești nativi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Se desființează pensiile speciale? Legea se află în Parlament
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri