„Ce repede trec anii!” Cum arăta Claudia Puican, în urmă cu 7 ani. Fanilor nu le-a venit să creadă

„Ce repede trec anii!” Cum arăta Claudia Puican, în urmă cu 7 ani. Fanilor nu le-a venit să creadă
„Ce repede trec anii!” Cum arăta Claudia Puican, în urmă cu 7 ani. Fanilor nu le-a venit să creadă

Claudia Puican este o artistă cunoscută pentru prezența sa scenică și pasiunea pentru muzică, a uimit fanii cu o amintire recentă care ne arată cât de mult s-a schimbat aspectul ei în timp.

Deși a devenit cunoscută în calitate de artistă relativ recent, pasiunea Claudiei pentru muzică a fost o constantă în viața ei de-a lungul anilor. Cu toate acestea, aspectul ei fizic s-a schimbat semnificativ de la debutul său în lumea muzicală.

Citește și: „Nu mai vrea să audă pe nimeni. Eu i-am spus că o sarcină se anunță după termenul în care îți spune doctorul că totul este în regulă.” Armin Nicoară și Claudia Puican au vorbit despre cum au ajutat-o pe Georgiana Lobonț, atunci când a pierdut sarcina

Cum arăta Claudia Puican, în urmă cu 7 ani

Recent, Claudia Puican a împărtășit o amintire din urmă cu 7 ani, care o prezintă cu părul roșcat, în timp ce se afla la o petrecere în calitate de artistă. Această imagine a stârnit curiozitatea și admirația fanilor săi, deoarece artista este acum cunoscută pentru părul său blond caracteristic și pentru schimbările estetice pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Această amintire a Claudiei Puican demonstrează că viața și cariera artistei au fost marcate de transformări și evoluții, iar fanii o urmăresc cu interes în fiecare etapă a ei. Cu fiecare schimbare, artista rămâne o prezență fermecătoare pe scenă și în inimile admiratorilor săi.

„Ce repede trec anii... În cazul în care credeți că nu am experimentat și altă culoare la păr, în poza asta mă vedeți!”, a fost mesajul pe care Claudia Puican l-a postat în mediul online.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Claudia Puican și Armin Nicoară au nevoie de timp petrecut separat

Claudia Puican și Armin Nicoară, doi artiști care au colaborat strâns pe plan profesional și au fost considerați nedespărțiți până acum, au luat recent o decizie surprinzătoare.

 După numeroase evenimente și proiecte comune, au decis să se separe profesional și să-și dezvolte cariere individuale. Această schimbare vine cu speranța că va avea un impact pozitiv asupra relației lor, iar ei vor explora noi oportunități și provocări în industria muzicală.

„Ne vom separa pe plan profesional. Oamenii ne văd ca o echipă imbatabilă, dar dacă Doamne ferește ajungem să ne certăm în viața de cuplu sau să ne despărțim? Mai bine facem un pas înapoi.

Vrem să luăm modelul părinților mei, care au o vârstă destul de înaintată. Mama cu tata sunt împreună de la 18 ani, iar tata avut o viață destul de grea în viața lui de business. Mama nici măcar nu cânta.”,   a precizat Armin Nicoară.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citește și: „Din păcate, a fost nevoie de o operație. Va urma o perioadă de recuperare, astfel încât nu voi putea fi prezent.” Ce i s-a întâmplat lui Valentin Sanfira, în vacanța din Italia

 

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

„Nu poți să stai cu un om dacă ajungi să nu te mai înțelegi. Mai bine să te desparți și copilul să fie educat într-un mediu mai sănătos!” Georgiana Lobonț, părere sinceră despre divorț

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies