Andreea Esca a vorbit despre decizia de a își schimba religia. „Nu țin post. Nu mi-am propus, probabil dacă mi-aș fi propus, aș fi ținut.”

Andreea Esca a vorbit despre decizia de a își schimba religia. „Nu țin post. Nu mi-am propus, probabil dacă mi-aș fi propus, aș fi ținut.”
Andreea Esca a vorbit despre decizia de a își schimba religia. „Nu țin post. Nu mi-am propus, probabil dacă mi-aș fi propus, aș fi ținut.”

Andreea Esca a vorbit despre confesiunea religioasă avută înainte de căsătorie.

Andreea Esca, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de știri din țară, a dezvăluit amănunte importante cu privire la religia ei, de dinainte să se căsătorească. Cu siguranță mulți nu știau acest aspect și de ce și-a schimbat confesiunea religioasă.

Ce religie avea Andreea Esca înainte de căsătorie

Citește și: Ce ar face Andreea Esca dacă ar renunța la pupitrul știrilor? Vedeta a mărturisit care este cea mai mare pasiune a sa

Andreea Esca și soțul
Andreea Esca și soțul[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Alexia Eram, recunoscătoare părinților pentru realizările ei. Vedeta a ținut un discurs ce i-a provocat lacrimi mamei sale, Andreea Esca

Andreea Esca povestit, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, despre confesiunea religioasă pe care o avea înainte să se căsătorească și unde a fost botezată.

Aceasta a trecut la religia romano-catolică în momentul în care a făcut căsătoria cu soțul ei, Alex, în urmă cu 24 de ani. Chiar dacă acum este permis ca fiecare să își păstreze religia în momentul în care se oficializează taina căsătoriei, în trecut aceasta era singura variantă ca cei doi să se poate căsători, dacă ea trece la religia soțului. Copiii ei sunt, de asemenea, catolici. Prezentatoarea TV încă merge la bisericile ortodoxe și a mărturisit că are niște sfinți în care crede și se roagă adesea lor.
„Eu eram ortodoxă. Sunt o catolică pârâtă. Sunt botezată ortodox, merg la biserica ortodoxă, am niște sfinți ortodocși în care cred în sufletul meu, dar am trecut la romano-catolici atunci când m-am măritat. Pentru că nu puteam fiecare să facem căsătoria, așa era atunci, acum am înțeles că se poate ca fiecare să rămână cu religia. Unele biserici acceptă, unele nu. 24 de ani se fac imediat. Atunci am trecut la romano-catolici să mă pot căsători cu Alex.
Copiii sunt tot romano-catolici. Tata e greco-catolic. Totul e complicat.”,
a spus Andreea Esca.

Ce spune Andreea Esca despre post

Andreea Esca
Andreea Esca[Sursa foto: Facebook]

Această săptămână este una importantă pentru toți credincioșii romano-catolici, deoarece în câteva zile cu toții vor sărbători Paștele, cu o lună mai devreme decât ortodocșii. Astfel, Andreea Esca a fost întrebată de post, mai ales că postul catolicilor are reguli diferite față de cel al ortodocșilor.

Prezentatoarea TV spune că nu se simte în stare să îl țină și că nici nu și-a propus acest lucru  „Nu țin post. Nu sunt în stare să țin post. Nu mi-am propus, probabil dacă mi-aș fi propus, aș fi ținut.”, a mai spus Andreea Esca.



Citește și:

Durere de ovare – cauze subiacente și tratament

Alexia Eram, recunoscătoare părinților pentru realizările ei. Vedeta a ținut un discurs ce i-a provocat lacrimi mamei sale, Andreea Esca

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies