Stela Enache a rămas vocea emblematică a țării, iar aceasta își păstrează silueta de invidiat și acum, la 75 de ani. Iată cum a reușit să facă asta.
Cu decenii de activitate pe scenă, Stela Enache, a devenit și a rămas o personalitate, datorită hit-urilor pe care le-a lansat, continuând să impresioneze publicul prin talent, cu fiecare apariție a sa. Aceasta a reușit să atragă privirile până acum și cu faptul că și-a păstrat silueta de invidiat, până la 75 de ani, și a vorbit, în cadrul unui interviu pentru Playtech Știri, despre cum a reușit asta, fără diete drastice sau regimuri de înfometare.
La ce aliment a renunțat Stela Enache de 40 de ani?
Un alt aspect foarte important care o ajută pe artistă să se mențină în formă este faptul că a renunțat de mai bine de 40 de ani la ciocolată, desertul preferat al multor persoane, mărturisind că de mică nu a preferat dulciurile. În schimb, a înlocuit această mică plăcere nevinovată cu castraveții murați, care fac parte din alimentația ei obișnuită. „De mică nu mi-au plăcut dulciurile. Mama îmi mai făcea tort sau cozonac, dar degeaba.
Mai primeam câte o bucată de ciocolată amăruie în adolescență, când făceam sport, atât. De atunci, n-am mai mâncat ciocolată”, a mai explicat Stela Enache. Când vine vorba de operații, mai ales cele de micșorare a stomacului, artista a mărturisit că nu este de acord cu ele. „Eu n-aș face o astfel de operație decât dacă, Doamne ferește, mi-ar fi pusă viața în joc, dacă aș avea vreo infecție, dar, așa, pentru a arăta mai slabă, nicidecum.