Ce regret are Tania Popa cu privire la mama ei. Vedeta a făcut mărturisiri inedite despre persoana care i-a dat viață: „Mă enervez, eu mă aprind foarte tare.”

Ce regret are Tania Popa cu privire la mama ei. Vedeta a făcut mărturisiri inedite despre persoana care i-a dat viață: „Mă enervez, eu mă aprind foarte tare.”
Ce regret are Tania Popa cu privire la mama ei. Vedeta a făcut mărturisiri inedite despre persoana care i-a dat viață: „Mă enervez, eu mă aprind foarte tare.”

Tania Popa a vorbit despre regretul legat de mama ei.

Tania Popa, îndrăgita și cunoscuta actriță, a vorbit despre singurul ei regret pe care îl are.

Tania Popa, despre regretul legat de mama ei

Citește și: Au locuit două luni separat, deși erau căsătoriți în secret. Cum i l-a prezentat Tania Popa pe soțul ei, mamei sale „Asta e telenovelă.”

Tania Popa
Tania Popa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: „Am fost în comă câteva luni. Nu credeau că o să rezist, era destul de grav.” Tania Popa, la un pas să își piardă viața. Actrița a făcut declarații șocante

Tania Popa a povestit, în cadrul podcastului realizat de Jorge, despre regretul pe care îl are cu privire la mama ei. Aceasta se enervează foarte repede atunci când nu recunoaște anumite lucruri, iar actrița a mărturisit că îi spune niște lucruri de care regretă ulterior. 

„Eu pot să zic unei singure persoane „îmi pare rău” când mă mai aprind, mama. Chiar dacă uneori merită. Mama dărâmă, strică, sparge și când o întreb „de ce e mormanul acela de sticle sparte?” face „nu știu, n-am fost, n-am aici”. Nu recunoaște. „Doamne ferește! N-am văzut.” Mă enervez, eu mă aprind foarte tare, îi zic ceva ce după regret. Nu înjur, nu spun prostii. Asta e de la moldoveni.
Nu înjurăm de față cu părinții și respecți omul mai în vârstă. Dar ridic vocea și regret.”,
a povestit Tania Popa.

Cum a reacționat mama Taniei Popa când a auzit că fiica ei s-a căsătorit în secret

Tania Popa
Tania Popa[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Andreea Marin, năpustită de lacrimi! Mesajul emoționant pe care i l-a transmis fiica sa, Violeta: „Mami, îți mulțumesc..”- kanald.ro

Citește și: „A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri- stirilekanald.ro

Tania Popa a povestit, în cadrul aceluiași podcast, despre cum a reacționat mama ei când a aflat că este căsătorită în secret și va deveni bunică.  

„Noi după două luni i-am anunțat. El locuia la el, eu la mine, pentru că nu știa nimeni că noi ne căsătoriserăm. După spectacole îl vizitam, îmi puneam ceasul la 5 să mă trezesc acasă, să fiu fată cuminte.

Am rămas însărcinată și după gata, stop joc. „Hai să-i anunțăm și pe ai mei și pe ai tăi că suntem căsătoriți.” E o aberație, asta e telenovelă. Și a zis „Bine.”  Prima la mama, că era aici. Ai lui încă erau în Moldova. Stăteam cu Daria și cu mama. Și eram super îndrăgostită. Îmi bubuia inima. A venit în vizită cumnatul meu, soțul surorii mele și am zis “mama, vezi că avem musafiri, vine prietenul meu pe la noi.”
Mama: „A, prieten, ce prieten?” Am scos vodka din congelator, am pus și am zis că „vă dau un motiv pentru ce să beți. El este soțul meu.” Mama era deja așa... „Iar în al doilea rând, vei fi din nou bunică.” Am dat shotul peste cap și am ieșit din casă.”,
a povestit Tania Popa.Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

„Am fost în comă câteva luni. Nu credeau că o să rezist, era destul de grav.” Tania Popa, la un pas să își piardă viața. Actrița a făcut declarații șocante

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies