Ce reacție a avut Johnny Depp după ce a câștigat procesul împotriva fostei soții: ”Adevărul nu piere niciodată”


Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard. Iată ce reacție a avut actorul după ce a aflat că i s-a făcut dreptate!


In articol:

Actorul Johnny Depp a căștigat miercuri procesul cu fosta soție, Amber Heard. Jurații au dat sentința după 13 ore de dezbateri, iar acum fosta soție este nevoită să îi plătească daune financiare.

Ei au considerat că afirmațiile făcute de Amber Heart au fost false, iar verdictul a fost unul favorabil actorului.

Citeste si: Reacția lui Johnny Depp, după ce a câștigat procesul împotriva lui Amber Heard: "Juriul mi-a dat viața înapoi"

Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard

De asemenea, potrivit juraților, Amber Heard a fost defăimată, de avocatul actorului, care trebiuie să îi plătească actriței 2 milioane de dolari.

De-a lungul timpului, procesul a fost foarte mediatizat și s-au aflat multe detalii intime din viața celor doi. 

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Sunt devastată că muntele de dovezi nu a putut să treacă de puterea și influența disproporționate ale fostului meu soț.

Sunt și mai dezamăgită de ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un pas în spate. Întoarce ceasul într-o perioadă în care faptul că o femeie vorbește însemna că va fi umilită public.

Ne întoarce la ideea că violența împotriva femeilor nu trebuie să fie luată în serios.

Sunt tristă că am pierdut acest proces. Dar sunt și mai tristă de faptul că pare că am pierdut un drept pe care credeam că îl am ca americancă – de a vorbi liber și deschis”, a transmis Amber Heard, după rostirea verdictului.

Citeste si: Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard, fosta soție. Ce sumă trebuie să plătească actrița după verdict

Johnny Depp și fosta sotie

Johnny Depp a castigat procesul impotriva lui Amber Heart

[Sursa foto: Hepta.ro]

Totul a pornit în 2018, când Johnny Depp și-a dat fosta soție în judecată din cauza unui articol publicat în The Washington Post. Actorul mărturisea, că în ciuda faptului că numele său nu apărea în articol, a pierdut roluri importante. Atunci, el a cerut daune în valoare de 50 de milioane de dolari pentru defăimare.

 Și Amber l-a dat pe actor în judecată, solicitând suma de 1000 de milioane de dolari.

Ce spune actorul în urma verdictului

Actorul nu a luat parte la procesul pe care l-a câștigat. Ulterior, printr-un comunicat, el a precizat că imaginea lui a fost afectată în urma acelor acuzații și este recunoscător că i s-a făcut dreptate. 

„În urmă cu șase ani, viața mea, viața copiilor mei, viața celor mai apropiați mie și, de asemenea, viața oamenilor care de mulți, mulți ani m-au susținut și au crezut în mine au fost schimbate pentru totdeauna. Totul s-a petrecut într-o clipă.

Mi-au fost aduse acuzații false, foarte grave și penale prin intermediul mass-media, ceea ce a declanșat un fluviu nesfârșit de ură la adresa mea, deși nu mi s-a adus vreo acuzație”, a spus Johnny Depp, potrivit CNN.

„A avut un efect seismic, un impact colosal asupra vieții și carierei mele. Șase ani mai târziu, juriul mi-a dat viața înapoi. Sunt cu adevărat recunoscător. Încă de la început, scopul aducerii acestui caz a fost să dezvălui adevărul, indiferent de rezultat. Ce e mai bun urmează să vină și un nou capitol a început în sfârșit. Veritas numquam perit. Adevărul nu piere niciodată”, a spus  Johnny Depp, după ce a câștigat procesul cu fosta soție.

Citeste si: VIDEO- Jhonny Depp a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei soți


Abonează-te pe

Citește și:

Amber Heard a devenit mămică pentru prima oară! Actrița are o fetiță

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Johnny Depp e GRAV bolnav! Fosta iubita s-a urcat in primul avion si s-a dus sa aiba grija de el! Starea lui e deplorabila!

Lily-Rose Depp și actorul Austin Butler formează un cuplu

Johnny Depp, explicatie neasteptata dupa aparitia fotografiilor in care este palid si extrem de slabit

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Calendar ortodox 11 august 2022. „Au dus, apoi, sicriul și l-au pus deasupra mormântului lui Radu Vodă"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri