Ce prevede horoscopul chinezesc al lunii aprilie 2022. Astrolog Marian Golea: „Începe o lună care poate însemna haos. Vine steaua multiplicării nenorocirilor"

Ce prevede horoscopul chinezesc al lunii aprilie 2022. Astrolog Marian Golea: „Începe o lună care poate însemna haos. Vine steaua multiplicării nenorocirilor
Ce prevede horoscopul chinezesc al lunii aprilie 2022. Astrolog Marian Golea: „Începe o lună care poate însemna haos. Vine steaua multiplicării nenorocirilor"

Consultă horoscopul chinezesc al lunii aprilie 2022 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Nativii unui semn chinezesc vor avea o sclipire de geniu.

Astrologul Marian Golea  oferă câteva descrieri generale ale  horoscopului chinezesc pentru  luna aprilie 2022.  O lună destul de fericită pentru majoritatea nativilor, cu toate că pot există momente mai puțin plăcute. În timp ce anumiți nativi stau departe de conflicte, anumiți nativi se află chiar în centrul lor.

Astrologul oferă previziuni pentru  luna aprilie 2022,  nativilor zodiilor: Șobolan, Bivol, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cal, Capră, Maimuță, Cocoș, Câine şi Mistreț.

 

Horoscop chinezesc al lunii aprilie   2022- Şobolan

Nativii guvernați de semnul Șobolanului, au o lună destul de nefavorabilă, în care pot face lucruri destul de urâte. Își asumă anumite riscuri care se vor dovedi a fi în defavoarea lor. Cel mai bine ar fi să luați pauză și să vă gândiți de două ori înainte de a lua o decizie.

Horoscop chinezesc al lunii aprilie   2022- Bivol

Nativii care se află sub semnul Bivolului, au o lună mai bună în care vor avea parte de resurse financiare destul de mari. Persoanele din familie le sunt alături, dar și partenerii de viață care le vor oferi dragoste din plin. Sunteți plăcut de toate persoanele din jurul vostru.

horoscop zilnic dragoste

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru horoscopul chinezesc din 31 martie 2022. Capra va trebui să evite discuțiile în contradictoriu

Horoscop chinezesc al lunii aprilie   2022- Tigru

Nativii semnului Tigru, au și ei o lună mai mult decât favorabilă. Este posibil totuși să își facă simțită prezența anumite nemulțumiri și certuri. Puteți intra destul de ușor în conflicte, cu toate că încercați pe cât de mult posibil să le evitați. 

Horoscop chinezesc al lunii aprilie   2022- Iepure

Nativii care se află sub guvernarea semnului de Iepure, vor avea parte de o perioadă ceva mai fericită. Pe plan financiar însă, veți avea parte de anumite neînțelegeri la locul de muncă. Poate apărea chiar și un proces din cauza unor greșeli profesionale.

 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Horoscopul chinezesc al lunii aprilie   2022 vine cu recomandări pentru câteva zodii

Horoscop chinezesc al lunii aprilie   2022 – Dragon

Nativii guvernați de semnul Dragonului, sunt cei mai fericiți  în această lună. Le trec atât de multe idei noi prin cap, încât este posibil chiar să-și deschidă propria afacere.

Iar dacă veți înainta cu această idee, veți avea parte de ajutor și din partea unor persoane la care v-ați fi așteptat cel mai puțin.

horoscop 2022

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru horoscopul zilnic din 31 martie 2022. O zodie este înșelată în afaceri

Horoscop chinezesc al lunii aprilie   2022- Şarpe

Nativii care se află sub semnul Șarpelui, au și ei o lună minunată, mai ales în ceea ce privește latura spirituală. Veți avea o sclipire care nu s-a mai întâlnit, una de geniu. Însă trebuie să țineți cont că în anumite momente puteți să fiți interpretați greșit de anumite persoane.

Horoscop chinezesc al lunii aprilie   2022- Cal

Nativii semnului Cal, se bucură și ei de o lună la fel de bună. Vă doriți să călători mai mult decât până acum și să descoperiți lumea alături de persoana iubită. Însă mare grijă la atitudinea pe care o abordați cu partenerul de viață, pentru a nu se isca discuții nedorite.

Horoscop chinezesc al lunii aprilie   2022- Capră

Nativii care se află sub guvernarea semnului Capră, au parte de un noroc nemaiîntâlnit. Toate obstacolele peste care ați dat până în acest moment, se vor transforma într-un lucru bun. Acest lucru vă va ajuta totodată să treceți și mai ușor peste eventualele necazuri.

horoscop zilnic kfetele

Citeste si: Ce rezervă astrele pentru horoscopul chinezesc din 30 martie 2022. O zodie va primi lecții importante de la viață

Horoscop chinezesc al lunii aprilie   2022- Maimuţă

Nativii guvernați de semnul Maimuță, dețin și ei o perioadă destul de bună. Nu se recomandă însă riscurile financiare, iar totodată ar trebui să nu aveți așteptări prea mari din partea anumitor persoane. Atenție însă la apariția cheltuielilor neprevăzute.

Horoscop chinezesc al lunii aprilie   2022- Cocoş

Nativii care se află sub semnul Cocoșului, au o lună destul de bună, în ciuda faptului că au niște stele destul de nefavorabile. Datorită carismei pe care o vor afișa, vor reuși să obțină mai mult decât se așteptau. Atenție însă la detaliile care pot face diferența.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Horoscop chinezesc al lunii aprilie   2022- Câine

Nativii semnului Câine, au și ei o lună destul de bună, dacă vor dori să creeze lucruri noi, fiind chiar avantajați în această direcție. Intuiția trebuie ascultată cu atenție, pentru a nu înainta proiecte care nu vor duce nicăieri. Sunteți inspirați și faceți alegeri bune.

Horoscop chinezesc al lunii aprilie   2022- Mistreţ

Nativii care se află sub guvernarea semnului de Mistreț, au o lună din ce în ce mai bună, mai ales că vor fi ajutați de prietenul lor secret, Tigrul. Atunci când vă doriți să luați o decizie importantă, ar fi bine să fiți prudenți și să o luați cu calm. Bazați-vă pe intuiție și inspirație.

horoscop marian golea

Citeste si: Care sunt perioadele zodiilor. Află ce zodie ești în funcție de data nașterii

 

„Începe o lună care poate însemna haos. Vine steaua multiplicării nenorocirilor. Se spune că liderii își vor schimba un pic atitudinea, dar va fi greu să găsească un numitor comun. Va fi o lună de amețeală.

Zodiacul chinezesc nu arată rău deloc. Sunt doar două sectoare un pic mai afectate. În feng-shui există niște combinații de stele, care interacționează cu stelele anului și ne dau o traiectorie”, a declarat astrologul Marian Golea.

 

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, să consulţi horoscopul chinezesc şi să vezi ce surprize ţi-au pregătit astrele.Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Ce rezervă astrele pentru horoscopul zilnic din 31 martie 2022. O zodie este înșelată în afaceri

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Ce rezervă astrele pentru horoscopul chinezesc din 30 martie 2022. O zodie va primi lecții importante de la viață

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies