Ce pedeapsă a primit părintele Calistrat, după ce a instigat la violență asupra unei femei în curtea mănăstirii


Reprezentații Arhiepiscopiei Iașilor au avut o reacție dură, după ce părintele Calistrat a fost surprins instigând la violență asupra unei femei, chiar în curtea lăcașului de cult.


In articol:

Reprezentanții Arhiepiscopiei Iașilor au luat prima măsură împotriva preotului, după ce a fost surprins lovind o femeie în curtea mănăstirii.

Citește și: Cine este una dintre victimele preotului Calistrat Chifan. Femeia a ajuns cu leziuni la spital

Ce pedeapsă a primit părintele Calistrat, după ce a instigat la violență asupra unei femei

După ce a fost surprins instigând la violență asupra unei femei, chiar în curtea mănăstirii, Părintele Calistrat nu mai are voie să țină slujbe pe toată durata anchetei.

Imaginile cu părintele Calistrat s-au vehiculat rapid în mediul online, iar Arhiepiscopia Iașilor a transmis că el a fost oprit de la slujirea celor sfinte pe durata cercetărilor, iar în luarea unei decizii finale se va lua în calcul și rezultatul plângerii depuse la Poliție.

„Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni a fost oprit de la slujirea celor sfinte pe durata cercetărilor. În luarea unei decizii finale se va lua în calcul și rezultatul plângerii depuse la Poliție de persoana implicată în incident. O astfel de situație produce, desigur, multă durere și întristare; ea devine prilej de sminteală şi de judecată. Perioada de post care începe mâine este, pentru toți credincioșii ortodocși, și un timp al pocăinței, al cercetării conștiinței, al mărturisirii păcatelor proprii.

Nădăjduim să fie timp cu folos, care să aducă mângâiere celor răniți și pace inimilor tulburate", a transmis Arhiepiscopia Iaşilor.

Ce pedeapsă a primit părintele Calistrat

Ce pedeapsă a primit părintele Calistrat

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Părintele Calistrat Chifan, filmat când agresa fizic o femeie în curtea bisericii! Primele reacții

Preotul Calistrat este anchetat de polițiști

Părintele Calistrat este anchetat de polițiști, după evenimentul care a avut loc în curtea mănăstirii. Un martor l-a filmat pe preot, în timp ce lovea o femeie, iar în urma loviturii ea a căzut la pământ.

La data de 09. Noiembrie, polițiștii Secției nr.5 Poliție Iași au fost sesizați de către o femeie despre faptul că ea și sora ei au fost agresate de un bărbat, în timp ce erau la un lăcaș de cult.

În momentul actual, polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-au întâmplat evenimentele, iar ca martori, vor fi audiați cei care erau prezenți în curtea mănăstirii în momentul incidentului.

Ce pedeapsă a primit părintele Calistrat

Ce pedeapsă a primit părintele Calistrat

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Un om aproape de Dumnezeu.” Carmen de la Sălciua, prima reacție, după ce Părintele Calistrat a instigat la violență asupra unei femei


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este una dintre victimele preotului Calistrat Chifan. Femeia a ajuns cu leziuni la spital

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“După o lună de zile am aflat că sunt însărcinată.” O interpretă de muzică populară a povestit cum a rămas gravidă prin rugăciune

Cine este Calistrat Chifan, cunoscut sub numele de părintele Calistrat. "Vii tu o măciucă nemăritată să faci teatru în faţă la câteva sute de oameni."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri