Ce nu le spune niciodată Adela Popescu copiilor săi? „Cum pot eu să pun în cârcă copilului supărarea mea?”

Ce nu le spune niciodată Adela Popescu copiilor săi? „Cum pot eu să pun în cârcă copilului supărarea mea?”
Ce nu le spune niciodată Adela Popescu copiilor săi? „Cum pot eu să pun în cârcă copilului supărarea mea?”

Adela Popescu a mărturisit ce nu le spune niciodată copiilor săi.

Adela Popescu, cunoscuta prezentatoare și actriță, are o familie frumoasă alături de soțul ei, Radu Vâlcan, iar aceștia au trei copii. Invitată în cadrul unui podcast, vedeta a mărturisit ce anume nu le spune niciodată copiilor săi, deoarece nu vrea săîi împovăreze cu supărările pe care le are. Nu-i compară niciodată și nu le spune că sunt responsabili de fericirea ei. Regretă când i-a spus copilului eică  este supărată pe el, iar el i-a repetat de mai multe ori la rând că nu vrea să fie el motivul tristeții sale. 

„Ce n-ar trebui să le spun copiilor. Nu îi compar. Nu le spun niciodată că ei sunt responsabili de fericirea mea. Am greșit când i-am spus lui Andrei că sunt supărată pe el și m-a zis de vreo trei ori, m-a izbit așa când mi-a zis „Nu vreau să fii supărată!” Și am zis: „cum pot eu să pun în cârcă copilului supărarea mea?” Eu sunt supărată că sunt obosită, că m-a supărat un coleg, că m-am certat cu Radu că n-a răspuns la telefon.
El, sărăcuțul, nu are nicio vină.”,
a povestit Adela Popescu.

Ce anume o face fericită pe Adela Popescu

Citește și: Ce făcea Adela Popescu când era mică pentru a-i cuceri pe cei din jur cu vocea ei? „Așa l-am cucerit pe Mihai Constantinescu, săracul.”

Adela Popescu
Adela Popescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Adela Popescu, despre relația dintre copiii ei și bunici. Cât lasă vedeta bunicii să se implice în viața copiilor săi: „Mi se pare că relația copiilor cu bunicii trebuie să fie independentă.”

În cadrul unui alt interviu, vedeta a mărturisit sfaturile primite de la mama sa, dar și care sunt motivele care o fac pe ea să își schimbe imediat starea.

Pe mine mă poți face fericită foarte ușor. Mama mi-a și zis: Femeia trebuie să nu se mulțumească ușor și cu puțin. Mie orice îmi aducea Radu era bine. Mie Radu mi-a adus 3 ani același parfum, despre care i-am spus că nu îmi place și 3 ani mi l-a adus pe același. Bine, i-am spus că nu îmi place a treia oară, dar trebuia să vadă că sticlele sunt pline.
Mama mi-a spus: Dacă tu spui că îți plac lalelele mov, care se găsesc doar în Norvegia, bărbatului îi va plăcea această cursă pentru a-i face rost de lalelele mov. Se va simți el bine. Cumva are sens ce spune, dar eu nu sunt așa. Pe mine chiar mă poți face fericită foarte ușor
.”, a mai povestit actrița.

Citește și: Nuntă mare în familia lui Adrian Minune! Fiica artistului se căsătorește. Iată cum arată Adriana în ziua cea mare și câți invitați vor fi prezenți la eveniment- kanald.ro

Citește și: "Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump- stirilekanald.ro

Adela Popescu și Radu Vâlcan
Adela Popescu și Radu Vâlcan[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Adela Popescu a vorbit deschis despre decizia de a-și face casă la Șușani! Plănuiește actrița să se mute de tot de la București: „Eu cred că viața copiilor în București este sterilă.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies