Ce mesaj i-a lăsat Florin Piersic Jr. Ancăi Țurcașiu, de față cu toată lumea. Fanii au rămas de-a dreptul șocați!

Ce mesaj i-a lăsat Florin Piersic Jr. Ancăi Țurcașiu, de față cu toată lumea. Fanii au rămas de-a dreptul șocați!
Ce mesaj i-a lăsat Florin Piersic Jr. Ancăi Țurcașiu, de față cu toată lumea. Fanii au rămas de-a dreptul șocați!

Anca Țurcașiu este recunoscută pentru eleganța sa, atât în modul de a se îmbrăca, cât și în ceea ce privește caracterul său. Actrița are o comunitate foarte mare de persoane care o urmăresc și o apreciază.

 Ea este un adevărat exemplu de atitudine și comportament, fiind o sursă de inspirație pentru multe femei. Pe lângă asta, Anca are și un simț al umorului bine dezvoltat, fapt care le permite colegilor de breaslă să facă glume în preajma sa fără rezerve.

Citește și: „M-au trimis acasă, că nu există remediu.” Cu ce boală s-a confruntat Anca Țurcașiu. Actrița a vizitat numeroși medici

Ce mesaj i-a lăsat Florin Piersic Jr. Ancăi Țurcașiu, chiar de față cu toată lume

Florin Piersic Jr. a avut inițiativa să facă o glumă în mediul online, dar se pare că Anca Țurcașiu nu i-a răspuns încă.

Anca Țurcașiu a făcut recent un anunț important în mediul online, prin care și-a informat admiratorii că va relua cursul său intitulat „Arta conversației și ținuta în societate".

Această oportunitate este destinată copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani. În postare, actrița a adăugat și o fotografie în care apare pe un scaun sofisticat, într-un decor elegant.

În momentul acela, Florin Piersic Jr. a simțit să rostească o glumă, dar aceasta nu se referă la inițiativa artistei de a-i învăța pe tineri cum să se comporte în societate, ci la scaunul pe care ea era așezată.

El menționează că și el stă pe un scaun asemănător.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce mesaj a postat Anca Țurcașiu în mediul online

„Bun găsit, dragilor! Reîncep Cursul "Arta conversației și ținuta în societate" pentru adolescenți cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani.

Înscrierile se fac până la sfârșitul săptămânii viitoare! Grăbiți-vă! Locurile limitate! ”, a fost mesajul postat de Anca Țurcașiu în mediul online.

„Eu am un astfel de tron la toaletă”, a fost comentariul scris de Florin Piersic Jr., în dreptul imaginii postate de Anca Țurcașiu.

Citește și: Cine este Paul Alex. „Nu mai puteam! Singurătate, toți demonii din jur, pe toți îi simțeam!”

 

 

 

 



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

„Nu implora niciodată pentru o relație” Anca Țurcașiu, mesaj emoționant pe rețelele de socializare

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Irinel Columbeanu, timp de calitate alături de fiica sa, după sosirea în România! Cum își petrec Irinel și Irina Columbeanu momentele tată-fiică?

VIDEO Irinuca a ajuns în România! Irinel Columbeanu și-a așteptat fiica în aeroport și a îmbrățișat-o timp de minute întregi: „Sunt emoționat”

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies