Ce înseamnă friend zone. Cum îți dai seama că ești în acest context?


La un moment dat, se poate întâmpla să ne îndrăgostim de o persoană care... nu simte același lucru. Însă știați cum vă puteți da seama dacă vă aflați în friend zone?


In articol:

Aflați din rândurile următoare ce înseamnă mai exact să te afli în friend zone. În plus, descoperiți și care sunt semnele evidente după care vă veți da seama că vă aflați în friend zone.

 

Ce înseamnă friend zone

A te afla în friend zone înseamnă că ești într-o relație de prietenie, cu o persoană cu care ți-ai dori să te afli într-o relație de cuplu. De obicei, respectiva persoană face parte din cercul tău de prieteni sau de muncă.

Cu respectiva persoană, simți că faci cam tot ceea ce face un cuplu, atât în ceea ce privește comportamentul, cât și acțiunile.

Singura diferență tine de gesturile care se fac într-un cuplu și țin de săruturi sau relații intime. Cu alte cuvinte, vă plimbați, discutați, faceți diferite favoruri, se descarcă în legătură cu persoana lor iubită, moment în care tu o consolezi și îi oferi sfaturile de care are nevoie și multe alte astfel de interacțiuni.

Există  trei motive principale pentru care ea alege să fii doar prietenul ei, în loc de iubitul ei:

 • Persoana respectivă va alege să rămâneți strict la o relație amicală, atunci când nu îți vei faci cunoscute clar intențiile sau vei rămâne prea mult în zona de confort fără să escaladezi într-o altă direcție
 • Persoana respectivă nu se simte atrasă de tine și te refuză politicos, zicând că puteți să rămâneți prieteni
 • Persoana respectivă poate să își dea seama că îți place de ea și poate profita de acest aspect, pentru a te folosi când are nevoie de ceva

friend zone wikipedia

Citeste si: Idei de cadouri în funcție de zodie pentru femei și bărbați

 

Cum îți dai seama că ești în friend zone

 • Obișnuiți să mergeți împreună la cumpărături, iar tu te gândești că sucul de după se va transforma într-o întâlnire? Foarte puțin probabil să se întâmple asta.
 • Încerci să vă vedeți și doar voi doi, însă acceptă să vă întâlniți doar în locuri publice, alături de alți prieteni comuni. Cel mai probabil, acesta este un mod elegant de a nu te refuza, dar totodată de a te ține totuşi la distanță.
 • Te invită la o petrecere, iar apoi stă cu tine pentru puțin timp pe întreaga durată a petrecerii, iar tu petreci restul timpului cu oameni pe care probabil nu-i cunoşti atât de bine.
 • Vorbiți mereu despre orice, iar tu vezi asta ca pe o declarație de dragoste. Până când vei afla că toate aceste gânduri pe care ți le-a împărtășit erau despre o altă persoană.
 • Îți face mereu cunoştință cu alte fete sau alți băieți, iar cu toate acestea, tu poate crezi că te testează. Nu este cazul și aici, dacă ar vrea să fie cu tine, nu ar face niciodată asta. Prin urmare, tot ceea ce vrea să facă este să încerce să te cupleze cu o altă persoană.

cum poti evita friend zone

Citeste si: Cine este LIVIU VÂRCIU. "Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”

 • Când îi propui să ieșiți doar voi doi, ca un fel de întâlnire, persoana respectivă va găsi întotdeauna motive pentru a nu ieși cu voi, fiind ocupată sau zicând că vine însoțită și de o altă persoană.
 • Deşi e prea ocupată să vă vedeți, vorbiți mult la telefon și prin mesaje. Cu toate că ai impresia că te consideră important și mai mult decât un simplu prieten, lucrurile nu stau chiar așa. "Traducerea" corectă este că îi place să comunice cu tine, dar nu ține neapărat să te şi vadă. Prin urmare, te afli în friend zone.
 • Îți spune că îi place de un prieten de-al tău, iar tu crezi că vrea doar să te facă gelos. Deși există o probabilitate mică de a fi adevărat, nu ar trebui să îți faci speranțe false. Cel mai sigur, persoana respectivă își dorește să o cuplezi cu prietenul tău și se bazează pe ajutorul tău. Oricât de mult ai încerca tu să negi, adevărul nu se schimbă.
 • Plânge mereu pe umărul tău, prin urmare, este destul de clar că îi eşti prieten foarte bun și doar atât.

cum iti dai seama ca esti in friend zone

Citeste si: Cine este DIMA TROFIM. "În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive."


Abonează-te pe

Citește și:

Jason Momoa, într-o nouă relație după despărțirea de Lisa Bonet! Cu cine se iubește acum actorul

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Horoscop Balanță IULIE 2022. Nativii zodiei Balanță întâmpină probleme în cuplu!

Horoscop Săgetător IULIE 2022. Nativii zodiei Săgetător vor avea parte de o promovare la locul de muncă!

Cu ce pot înlocui cafeaua

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscopul săptămânal 27 iunie - 3 iulie 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie ajunge în pragul despărţirii!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri