Ce formă de unghii ți se potrivește. Trucuri utile pentru a alege cea mai bună manichiură


Află din rândurile următoare cum să descoperi forma potrivită pentru unghiile tale.


In articol:

Secretul

unei femei de succes stă într-o manichiură elegantă. Unghiile sunt cartea noastră de vizită din punctul de vedere al standardelor de frumusețe și de aceea trebuie mereu să ne asigurăm că avem totul bine pus la punct. De multe ori se întâmplă însă ca în ciuda faptului că avem o manichiură proaspăt făcută, aceasta să nu se potrivească forma unghiilor noastre sau cu contextul social unde ne aflăm.

De ce este necesar să fim atente la forma unghiilor

Citește și: Cum să-ți faci manichiura dacă vrei să fii la modă? ”Se poartă tot ceea ce ne transmite natură.”

Ce formă de unghii ți se potrivește. Trucuri utile pentru a alege cea mai bună manichiură

Forma unghiilor ne ajută să stabilim tipul de manichiură care ni se potrivește. De asemenea, ne ajută să stabilim cu exactitate lungimea unghiilor, astfel încât manichiura să fie una reușită și plină de rafinament.

Astfel, nails artiștii au anumite secrete prin intermediul cărora identifică forma potrivită pentru unghiile tale, astfel încât să ai parte de o manichiură perfectă. În cazul în care optezi pentru o manichiură pe care să ți-o realizezi singură sau vrei să experimentezi mai multe forme, află în continuarea articolului cum poți să descoperi ce formă de unghii ți se potrivește.

Cum știi ce formă de unghii ți se potrivește

Citește și: Ce este baza pentru unghii. Care sunt cei 8 pași pentru unghiile perfecte

Ce formă de unghii ți se potrivește. Trucuri utile pentru a alege cea mai bună manichiură

Există 9 forme de unghii principale: rotunde, pătrate, pătrate rotunjite, ovale, squoval, ballerina, migdale, stiletto și ruj.

Forma rotundă

Forma rotundă este recomandată persoanelor care au unghiile scurte și caută o manichiură naturală, care să nu iasă în evidență. De asemenea, unghiile scurte și rotunde sunt potrivite pentru a întări sănătatea unghiilor, evitând ruperea acestora.

Forma pătrată

Această formă este recomandată persoanelor care vor să opteze pentru unghii lungi deoarece combinația de unghii scurte pătrate o să vă facă degetele să pară mai groase decât de obicei, deci este de evitat.

Pătrate rotunjite

Citește și: 3 Modele de manichiură pentru toamnă pe care le poți face chiar tu. Tendințe și idei pentru unghii care vor atrage toate privirile

Ce formă de unghii ți se potrivește. Trucuri utile pentru a alege cea mai bună manichiură

Dacă totuși nu aveți o lungime prea mare a unghiilor și vă doriți formă pătrată, puteți să optați pentru unghii pătrate rotunjite, care sunt specifice pentru o manichiură simplă. Așadar, culorile recomandate pentru această formă sunt cele în nuanțe de nude.

Ovale

Unghiile ovale sunt perfecte pentru persoanele care au degetele mai lungi și mai subțiri, reprezentând o manichiură plină de feminitate.

Squoval

Această formă este potrivită pentru degetele scurte și subțiri sau lungi și groase și conferă o notă de putere femeii care o poartă.

Ballerina

Acestă formă este una delicată și seamănă cu încălțămintea balerinelor, de unde provine și denumirea acestora. Dacă veți o formă practică pentru unghiile lungi, atunci aceasta merită încercată.

Migdale

Citește și: Cum poți obține manichiura “Glazed Donut” popularizată

Ce formă de unghii ți se potrivește. Trucuri utile pentru a alege cea mai bună manichiură

Unghiile migdală sunt mai fragile și presupun o grijă mai mare deoarece din cauza pilirii se pot rupe foarte ușor. Este însă o formă îndrăzneață și perfectă pentru persoanele care caută să aibă parte de un aspect alungit al mâinilor.

Stiletto

Incontestabila formă stiletto este una de-a dreptul îndrăzneață, potrivită pentru unghiile lungi și care merge în combinație cu nuanțe aprinse ale diferitelor culori, sugerând puterea reducției. Forma stiletto este folosită în special pentru a alungi degetele scurte.

Ruj

O formă mai puțin cunoscută, unghiile ruj sunt acelea ale căror vârfuri sunt tăiate oblic și sunt perfecte pentru o petrecere de noapte în combinație cu un roșu aprins.

Ce unghii sunt la modă în 2023

Citește și: Modele de unghii cu gel la modă în 2023

Ce formă de unghii ți se potrivește. Trucuri utile pentru a alege cea mai bună manichiură

În privința tendințelor în materie de unghii în anul 2023, anul acesta specialiștii în domeniu ne recomandă să ne axăm pe simplitate. Formele îndrăznețe sunt potrivite pentru o personalitate puternică sau pentru un eveniment important în cadrul căruia vrem să ieșim din anonimat, dar o manichiură potrivită pentru viața de zi cu zi este una simplă, care să inspire naturalețe, frumusețe și eleganță.

Astfel, puteți să optați cu ușurință pentru unghii scurte, rotunde în diferite combinații de nude.

Ce formă de unghii ți se potrivește. Trucuri utile pentru a alege cea mai bună manichiură


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să alegi nuanța ideală de roșu pentru buzele tale. “Rujul niciodată nu-l voi aplica peste contur."

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Află care sunt tendințele în modă în anul 2023

Ce machiaj să porți în 2023 pentru a arăta mereu bine

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„M-a șocat.” Ce gest a făcut Cristina Ciobănașu. Vlad Gherman a rămas surprins
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri