Ce fel de inteligenta ai in functie de zodia ta! Iata care sunt cele mai destepte semne zodiacale!


Ce fel de inteligenta ai in functie de zodia ta! Iata care sunt cele mai destepte semne zodiacale!

Unele semne zodiacale sunt mai inteligente ca altele, insa unele dintre ele poseda anumite tipuri de inteligenta. Iata despre ce vorbim.

 

Semnele de Foc (Berbec, Leu, Sagetator)- Au inteligenta intuitiva. Le place sa vada toate posibilitatile si sa-si asume riscuri. Tocmai acests semne de foc te fac sa arunci bani pe care nu ii ai pe produse de care nu ai nevoie.
Semnele de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn)- Au inteligenta practica, de la o nota de plata echilibrata pana la rezolvarea tuturor problemelor de la locul de munca.
Reusesc sa rezolve probleme care nu sunt perfecte si fac foarte multi bani.
Semnele de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator)- Au inteligenta idealistica, analitica. Traiesc intr-o lume de idei si sunt asociati cu socializarea. Aceste semne prefera ideile in detromentul emotiilor si iubesc orice fel de ierarhizare si organizare. Socializarea le da cele mai multe idei.
Semne ede Apa (Rac, Scorpion, Pesti)- Au inteligenta perceptiva.
Sunt cei care iti inteleg motivatia si stiu cum te simti. In astrologia chineza, apa este asociata cu inteligenra. Semnele de apa sunt conectate cu altele, deci cu intreaga lume. In aceste zodii se nasc cele mai multe genii.
Sutsa: http://ohioastrology.com/

Semnele de Foc (Berbec, Leu, Sagetator)- Au inteligenta intuitiva. Le place sa vada toate posibilitatile si sa-si asume riscuri.

Tocmai acests semne de foc te fac sa arunci bani pe care nu ii ai pe produse de care nu ai nevoie. 

Semnele de Pamant (Taur, Fecioara, Capricorn)- Au inteligenta practica, de la o nota de plata echilibrata pana la rezolvarea tuturor problemelor de la locul de munca. Reusesc sa rezolve probleme care nu sunt perfecte si fac foarte multi bani.

Semnele de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator)- Au inteligenta idealistica, analitica.
Traiesc intr-o lume de idei si sunt asociati cu socializarea. Aceste semne prefera ideile in detromentul emotiilor si iubesc orice fel de ierarhizare si organizare. Socializarea le da cele mai multe idei.

Semne ede Apa (Rac, Scorpion, Pesti)- Au inteligenta perceptiva. Sunt cei care iti inteleg motivatia si stiu cum te simti. In astrologia chineza, apa este asociata cu inteligenra. Semnele de apa sunt conectate cu altele, deci cu intreaga lume. In aceste zodii se nasc cele mai multe genii.

Sutsa: ohioastrology.com

 


Abonează-te pe

Citește și:

Victor Slav și Anda Adam, revedere după aproape 10 ani de la despărțire! Care a fost reacția celor doi

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

CITEȘTE: Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Andreea Popescu a născut o fetiță: „Anastasia, învierea mea”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri