Ce contine si cum se prepara celebra masca a tineretii

Masca tineretii se prepara dintr-un ingredient secret.

Uleiul de kukui este utilizat in compozitia celebrei "masti a tineretii", care a fost si este utilizata de milioane de femei de pe intregul mapamond, fiind secretul tenului perfect.

Vorbim despre un compus cremos, eudermic, 100% natural, hidratant si hranitor, ideal pentru tenul matur, certificat de Universitatea din Milano. Sinergia extractelor pretioase vegetale asigura un efect restitutiv si antioxidant.

Aceasta masca dispune de extracte vegetale distilate din kukui, sulfina galbena (relaxant, calmant), ceai verde (care are efect impotriva radicalilor liberi), propolis (antioxidant, vasoprotector), polen (eutrofic, restitutiv), proteine din grau (relaxante, vitaminizante), grepfrut (dermo-purifiant, cu efect de reimprospatare), vitamina E (antioxidant), galbenele (cicatrizant, antiinflamator), roinita (relaxant, emolient), obtinute din culturi biologice, fara pesticide sau fertilizanti chimici. Masca se aplica din belsug pe fata si gatul proaspat demachiate. Lasati produsul sa actioneze circa 20 de minute.

Sursa: taifasuri.ro

 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri