Ce cadou i-a luat mama Geta lui Milan, cu ocazia zilei sale de naștere? „Cel mai frumos băiețel! Cel mai frumos polițist mic!”

Ce cadou i-a luat mama Geta lui Milan, cu ocazia zilei sale de naștere? „Cel mai frumos băiețel! Cel mai frumos polițist mic!”
Ce cadou i-a luat mama Geta lui Milan, cu ocazia zilei sale de naștere? „Cel mai frumos băiețel! Cel mai frumos polițist mic!”

Mama Geta și-a surprins nepotul cu un cadou spectaculos. Fiul lui Culiță se bucură din plin de dragostea bunicii.

Zilele trecute, în familia Sterp a fost sărbătoare mare. Milan, fiul lui Culiță și al Danielei Iliescu, a împlinit vârsta de 3 ani. Cu ocazia acestei zile, părinții săi i-au organizat băiețelului o petrecere spectaculoasă, cu tematică Spider Man. La petrecerea de ziua lui Milan au participat și Iancu, fratele lui Culiță, împreună cu Ileana, sora sa și nașa lui Milan. Cu toate acestea, se pare că mama Geta și Getuța ar fi fost absente de la petrecerea aniversară a nepoțelului.

Chiar dacă nu a participat la ziua de naștere a nepotului său, mama Geta a postat în ziua respectivă un mesaj emoționant pentru Milan. Mai mult decât atât, se pare că acum fiul lui Culiță a venit în vizită la bunica sa, iar aceasta l-a surprins cu un cadou de excepție.

Ce cadou i-a oferit mama Geta lui Milan?

Citește și: Fiul lui Culiță, declarație de iubire pentru mama Geta! Cum l-a surprins Iancu pe nepotul său: „Mama Geta, eu te iubesc cel mai mult!”

Ce cadou i-a luat mama Geta lui Milan, cu ocazia zilei sale de naștere?
Mama Geta și Milan [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Mesajele pe care Daniela Iliescu și mama Geta le-au transmis cu ocazia aniversării lui Milan: “Este peste puterile mele să răspund la toată lumea.”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nu este niciun secret faptul că mama Geta îl iubește necondiționat pe Milan, iar acest lucru o demonstrează ori de câte ori are ocazia. Astfel, femeia s-a pregătit cum se cuvine pentru ziua de naștere a nepoțelului său și i-a oferit în dar o mașină de poliție pentru copii, care poate fi condusă chiar de către Milan. De asemenea, fiul lui Culiță a primit și un costum de polițist, care să se asorteze cu mașina.

Cel mai frumos băiețel! Cel mai frumos polițist mic! 🥹 ️”, a scris mama Geta în dreptul fotografiilor cu Milan și cadoul său.

Ulterior, Culiță a profitat de timpul petrecut alături de fiul său și a ieșit cu el la plimbare și cu spectaculosul cadou primit de la mama sa.

Culiță Sterp: Domnul polițist, aveți și girofare? Aoleu, las-o încet!

Milan: Nino! Nino!”, a fost dialogul dintre artist și fiul său.

Ce cadou a primit Milan de la părinți?

Ce cadou i-a luat mama Geta lui Milan, cu ocazia zilei sale de naștere?
Culiță Sterp alături de fiul și logodnica sa [Sursa foto: Instagram]

Nici părinții băiețelului nu s-au lăsat mai prejos, deoarece aceștia i-au oferit în dar un camion.

Nu este vorba, însă, de un camion mic de jucărie, ci unul făcut exact pe mărimea lui Milan, având, de asemenea, posibilitatea de a fi condus.

De mult timp și-a dorit un camion ca ăsta. L-am găsit greu, dar l-am găsit până la urmă.”, a scris Culiță Sterp pe rețelele de socializare.Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Care este secretul Gabrielei Cristea pentru zilele toride ale verii? „Există riscul deshidratării!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Sebastian Dobrincu s-a împăcat cu Mimi, fosta lui iubită: ”Mi-am cerut și eu scuze pentru tot ce i-am greșit”

Tavi Clonda, nemulțumiri legate de Disneyland! Artistul a discutat despre aspectele care nu îi convin în vacanță: „E mai rău ca pe vremea lui Ceaușescu.”

Alara Turan, care joacă rolul Deniz în serialul “Tablou de familie”, schimbare spectaculoasă de look, după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent superba actriță 

Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante


Cookies