Ce au pățit Gabriela Cristea și Tavi Clonda în drum spre aeroport? Cum au reacționat cei doi în momentele de panică? „O întreagă peripeție.”

Ce au pățit Gabriela Cristea și Tavi Clonda în drum spre aeroport? Cum au reacționat cei doi în momentele de panică? „O întreagă peripeție.”
Ce au pățit Gabriela Cristea și Tavi Clonda în drum spre aeroport? Cum au reacționat cei doi în momentele de panică? „O întreagă peripeție.”

Peripeții pentru vacanța Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda  s-au bucurat de o vacanță scurtă, iar în drum spre casă, peripețiile s-au ținut lanț de ei. Mașina pe care au avut-o închiriată au trebuit să o lase undeva la 2 km de aeroport, iar aceștia s-au trezit că nu mai au cum să ajung în timp util să prindă avionul. După mai multe comenzi de taxi anulate și mai multe plăți efectuate, aceștia s-au gândit să o ia pe jos, prin mijlocul câmpului, chiar dacă le arăta în mod inițial că vor face 45 de minute și riscau să piardă zborul spre casă.

Gabriela Cristea: Ni s-a terminat vacanța, dar problema e că am lăsat mașina undeva aici în câmp și trebuie să ajungem la aeroport. Și am chemat un taxi care i-a anulat comanda lui Tavi, dar a plătit între timp. Problema este că mai avem vreo 2 km până la aeroport și de mers cu bagaje. O întreagă peripeție.

Tavi Clonda: Uite, am mai făcut o plată.

145, 122 de lei.

Gabriela Cristea: Și dacă îți anulează?

Tavi Clonda: Nu știu.

Gabriela Cristea: Pe jos am face 45 de minute, asta înseamnă că pierdem avionul. Am ajuns la Ia-mă, nene! Ca să înțelegeți. Suntem în câmp într-un sens giratoriu și cam asta e treaba. Și Tavi tot face plată.

Știți cum e cu fuga care este sănătoasă? Noi suntem ăia.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Tavi Clonda: Cum să lași mașina acolo? După cu ce mergi la aeroport? Nu-i logic?

Gabriela: Mi se pare oricum aberant.

Tavi: Am mai pățit așa în Barcelona.

Gabriela: Da, dar acolo nu aveam telefon, aici avem de toate și nu ne ajută. Trec toate mașinile pe lângă noi.

Cum s-a terminat peripeția celor doi soți din vacanță

Citește și: Gabriela Cristea, prinsă de febra cumpărăturilor din Veneția! Cât a plătit prezentatoarea TV pe o rochie din bazarul din Veneția: „Bade pălărie nouă, noi am rupt Veneția în două.”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, la pas prin Veneția! Ce cumpărături au făcut cei doi soți? Cum și-a surprins artistul soția: „Cadoul meu pentru soție. Te răsfăț și eu că meriți.”

Peripeția celor doi s-a terminat până la urmă cu succes, deoarece o familie de români care se îndrepta spre aeroport să ducă pe cineva acolo i-a văzut și a oprit pentru a-i lua și pe ei. Gabriela a fost sigură că va pierde avionul și nu i-a venit să creadă că s-a terminat cu bine toată această peripeție.

Gabriela: Ne-au ajutat niște români, veneau la aeroport să conducă o doamnă.

Am ajuns. Nu-mi vine să cred. Ne-au luat efectiv de pe stradă. Dacă știam, lăsam de aseară mașina, făceam o șmecherie. S-a terminat cu bine aventura noastră, sper.

Tavi Clonda: Mai urmează drumul.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda
Gabriela Cristea și Tavi Clonda[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Gabriela Cristea, prinsă de febra cumpărăturilor din Veneția! Cât a plătit prezentatoarea TV pe o rochie din bazarul din Veneția: „Bade pălărie nouă, noi am rupt Veneția în două.”

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Apariție uluitoare în camera roșie! Antoni a revenit în Casa iubirii pentru a o cunoaște pe Ștefania! Iată cum a reacționat Cosmin! „Aș vrea să fie corectă față de mine și să-mi spună!”

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies