Ce ar trebui să știe fiecare femeie despre dragoste

ce ar trebui sa stie femeile despre dragoste

Ce ar trebui să știe femeile despre dragoste

Află din rândurile următoare ce ar trebui să știe orice femeie despre dragoste.

1. Momentele de intimitate nu reprezintă iubire neapărat

Citește și: 16 semne că ești o opțiune, nu o prioritate

sfaturi de dragoste
Sfaturi de dragoste[Sursa foto: freepik]

Citește și: Despre ce să vorbești cu un baiat pe care îl placi. 3 subiecte interesante pentru a sparge gheața

Este posibil ca în anumite momente ale vieții să împărtășești cu un bărbat momente romantice, în speranța ca asta înseamnă iubire.

Este esențial să nu ai așteptările prea mari și să conștientizezi că nu întotdeauna dacă ajungeți în acel punct al relației voastre, asta înseamnă că intre voi este dragoste adevărată. Evident, există și astfel de situații, însă este bine să nu încurci sentimentele, pentru a nu rămâne dezamăgită mai târziu.

2. Dacă nu e disponibil, nu e interesat

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

De câte ori nu ai așteptat cu sufletul la gură să îți scrie un mesaj sau să te sune? Firește că viața cotidiană ne face să fim ocupați și să nu putem fi întotdeauna disponibili. Cu toate acestea, într-o eră a digitalizării, cu toții avem telefonul mereu cu noi. Așadar, dacă nu îți răspunde ore bune sau chiar zile, este esențial să înțelegi că nu este interesat de tine.

Mai mult, bărbaților nu le plac femeile insistente, care încearcă să le acapareze viața. Încearcă să fii misterioasă și să îl lași pe el să facă primul pas către comunicare.

3. Sufocarea îl va alunga

sfaturi de dragoste pentru femei
Sfaturi de dragoste pentru femei[Sursa foto: freepik]

Există o mulțime de femei care își sufocă partenerul, fie că vorbim de o relație de lungă durată, sau una care este la început.

Devenim sufocante din mai multe motive: gelozie, nesiguranță, frică de necunoscut, posesivitate. Toate acestea sunt sentimente care pot exista dintr-un motiv, însă îți vor alunga partenerul. Nu trebuie să fii distantă și rece, însă este vital să știi să îi oferi celui de lângă tine spațiul de care are nevoie.

4. Dacă tu nu te iubești pe tine, nu o va face nici el

Sfaturi iubire[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente între Roberta și Sebastian! „Nu poți retrage ceea ce ai spus”. Videoclipul care i-a îngrijorat pe fani- kanald.ro

Citește și: Mamă revoltată pe educatoarele care i-ar fi discriminat copilul. Cadrele didactice ripostează- stirilekanald.ro

Este poate cea mai importantă lecție despre iubire, pe care ar trebui să o cunoască orice om.

Nu avem cum să avem pretenția ca cei de lângă noi să ne iubească, dacă noi nu o facem cu propria persoană. În momentul când te respecți pe tine, emani acest lucru și pentru ceilalți. Așadar, observă-ți părțile frumoase, atât fizice, cât și emoționale și pune-le în evidență, pentru ca el să se îndrăgostească de tine. Evită să te critici și încearcă întotdeauna s ă îți valorifici atuurile, astfel încât relația dintre voi doi să funcționeze și să înflorească.

5. Dacă te desparți de el, vei fi bine

Din nefericire, există multe relații care nu mai funcționează, însă partenerii rămân împreună. Singurătatea este neplăcută și de aceea multe doamne aleg să stea în relații toxice, de teama de a nu rămâne singură. Este foarte important să fii sinceră cu tine și să îți dai seama ce îți aduce fericire și ce nu. Viața este prea scurtă și frumoasă pentru a rămâne într-o relație care nu îți mai aduce bucurie. Fii sigură că mai devreme sau mai târziu, persoana potrivită pentru tine va veni, însă trebuie să îi oferi un context. Este important să nu rămâi alături de o persoană care nu te mai împlinește, doar pentru diverse aspecte, cum ar fi cele materiale, de aparență sau de siguranță. Mai mult, gândește-te că dacă nu funcționează chimia între voi, este posibil ca el să facă pasul despărțirii mai devreme decât tine.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi în materie de relații de cuplu, cum să îți îmbunătățești relația cu partenerul tău si cu cele mai eficiente tehnici pentru a-ți dezvolta relația în mod sănătos și durabil.Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

12 moduri de a renunța la posesivitatea din relație

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Ce a spus public Radu Ștefan Bănică despre Andreea Marin?! „Află ea după”. Nu s-a ferit și a recunoscut asta și despre Violeta

Motivul pentru care Gheorghe Turda era să fie bătut la o nuntă: "Am fugit de frica mirelui"

Cât au cheltuit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu pe cumpărăturile de la supermarketul din Franța? „Prețurile sunt la jumătate aici față de România. Nu mai vorbesc de varietate.”

Cum arăta Robert de la „Casa iubirii” în urmă cu 10 ani! Fostul concurent avea stofă de fotomodel

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies