„Ce ai făcut Veronicoo?” Vulpița este gravidă pentru a treia oară. În ce ipostaze a apărut pe rețelele de socializare

„Ce ai făcut Veronicoo?” Vulpița este gravidă pentru a treia oară. În ce ipostaze a apărut pe rețelele de socializare
„Ce ai făcut Veronicoo?” Vulpița este gravidă pentru a treia oară. În ce ipostaze a apărut pe rețelele de socializare

În urma postării unei imagini cu burtica de gravidă și a anunțului că urmează să nască al treilea copil, Vulpița a surprins pe toată lumea cu o zi în urmă. Aceasta a stârnit și mai multe speculații în rândul internauților, mai ales că doar cu câteva săptămâni în urmă ea și soțul său Viorel Stegaru anunțau că s-au despărțit, astfel că nu este clar al cui este copilul pe care îl poartă.

În timp ce existau incertitudini cu privire la starea de graviditate a Vulpiței din Blăgești cu câteva ore în urmă, acum totul este clar. Veronica Stegaru a publicat mai multe videoclipuri îndrăznețe pe TikTok, în care burtica sa apare destul de mare, sugerând că ea se află deja la câteva luni în sarcină.

Citește și: Vulpița, apariție de senzație după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru! Femeia radiază de fericire în mediul online

Graviduța Vulpița, mișcări îndrăznețe pe TikTok

Chiar dacă este însărcinată, Vulpița s-a filmat în poziții îndrăznețe, iar videoclipurile sale s-au răspândit rapid pe internet. Ea a apărut în fața camerei și a încercat să danseze senzual pentru a-i impresiona pe urmăritorii săi. Totuși, ceea ce a stârnit cu adevărat interesul acestora a fost faptul că este din nou însărcinată, după cum se poate vedea în imagini.

„Ce ai făcut, Veronicoooo/ Al câtelea copil e?/ Cu cine ai făcut copilul?”,  au fost doar câteva din comentariile internauților.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Într-unul dintre clipurile care au apărut în mediul online, Vulpița pare să se rușineze la un moment dat și oprește filmarea.

Cel mai probabil, acest lucru s-a întâmplat după ce a fost văzută dansând în fața camerei. Persoanele care au urmărit filmarea au făcut glume pe seama gestului ei, sugerând că a fost surprinsă de Viorel sau de mama lui.

Veronica păstrează legătura cu fanii săi

De când a apărut la televizor acum câțiva ani, Veronica încearcă să păstreze legătura cu fanii săi.

Cu surprindere, ea a reușit să adune o comunitate destul de mare pe rețelele sociale, motiv pentru care își postează poze de fiecare dată când are ocazia.

La un moment dat, tânăra a dispărut din lumina reflectoarelor și nimeni nu mai avea vreo informație despre ea. Acum, însă, devine clar motivul. Aceasta s-a despărțit de Viorel și, la scurt timp, a anunțat că este însărcinată. Cu siguranță, lucrurile nu au fost deloc ușoare în viața sa.

Citește și: Cum și-a făcut Vulpița din Blăgești apariția, după o perioadă în care nimeni nu a mai auzit de ea. Ce schimbare și-a făcut aceastaCitește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

“Eu sunt cu copiii.” Vulpița și Viorel Stegaru și-au spus adio! Care este motivul separării dintre cei doi

4 zodii care amână căsătoria cât pot de mult. Le e frică să facă pasul decisiv în relație

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Lumea actoriei a pierdut încă un talent! Bob Newhart a murit la 94 de ani: "Tatăl nostru a murit înconjurat de toată familia noastră"

Ema Uta, despre începuturile carierei de make-up artist. Sacrificiile făcute până a devenit cunoscută. „Sunt 16 ani de muncă în spate.”

Julia, acuzații aprige la adresa lui Robi! „Mincinos! Poate însemna și ipocrit! Poate însemna mai multe!” Aflați cum va reacționa Robi și ce scandal de proporții se va isca în Casa iubirii, vineri, 19 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies