Ce aduce Luna Noua in Leu pentru fiecare zodie! Despartiri, esec financiar sau vesti importante

Ce aduce Luna Noua in Leu pentru fiecare zodie! Despartiri, esec financiar sau vesti importante
Ce aduce Luna Noua in Leu pentru fiecare zodie! Despartiri, esec financiar sau vesti importante

Horoscop Maria Sarbu: Astazi, la ora 23 si 44 de minute, Luna Noua intra in zodia Leu. Vom avea noi starturi cu totii, pentru ca toti avem Leul undeva pe horoscopul personal.

Berbec‬

Sufletul are prioritate! Noi orizonturi, puteri noi, pasiuni noi, prieteni si distractie. Pentru cei asezati, noi membri in familie. Imbunatatirea relatiei cu tatal si beneficii din riscuri!

Taur‬

Lectii de putere in familie. Posibile probleme ale cuiva apropiat sau certuri, neintelegeri ce vor isca ceva competitii. Este nevoie sa iesi din confortul tau inca o data pentru a-ti imbunatati prestanta.
Posibila schimbare, achizitie, imbunatatire de casa.



‎Gemeni‬

Fratii au nevoie de tine. Este necesar sa comunic cu ei si nu numai. Ai creatii noi, studii noi si idei geniale. Daca ai de sustinut examene sansele iti sunt foarte favorabile. Acte, documente, vize, drumuri, semnaturi, vanzari si investitii benefice. Aspectele iti cer sa vorbesti mai mult despre tine.

‎Rac

Se imbunatateste starea ta financiara rapid si poti cheltui mai mult pentru ca banii iti vor veni la loc.
Stabilitatea este primordiala in acest moment al vietii tale si la fel si puterea ta! Provocari financiare si castig din business.

Cum stai cu dragostea in luna august 2016, in functie de zodie

Horoscop Mihai Voropchievici august 2016

Leu‬

Esti vedeta acestei perioade si iti poti depasi multe limitari. Ai de initiat ceva proiecte personale si vrei sa ajungi in prim plan.
Foarte preocupat de propriile interese si de puterea personala. Poti creste cat de mult vei indrazni! Deschide noi usi si fii un deschizator de cale!

‪‎Fecioara

Sanatatea ta se semnalizeaza in prezent si cu ecou pe urmatorii doi ani, atentie la imunitate si la probleme ale inimii. Iti poti reveni rapid daca te eliberezi de griji si iti refaci puterea din interior. Visele tale vor avea semnificatii aparte in urmatoarele doua saptamani.


‎Balanta‬

Te incarci cu forte proaspete, iti refaci puterea si obiectivele de viitor iti devin si mai puternice. Invata sa primesti si sa daruiesti…putere! Noi anturaje si grupuri din care vei face parte in urmatorii doi ani. Pentru unii dintre voi, luna noua ar putea sa va deschida drumul spre politica. Sarcina pentru doamne si domnisoare!

Citeste continuarea pe Revista Teo.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Petrică Nicoară, dezvăluiri dureroase despre lipsurile materiale din copilărie: „Acolo dormeau 6 persoane. Toți mieii de la oi, îi aducea să îi bage la noi în cameră pentru că era cald.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies