Ce a vorbit Jador cu Vera după ce s-au întors de la Survivor România?! ”Îmi spunea că sunt varză"


Vera a dezvăluit ce i-a spus Jador în avion după întoarcerea de la Survivor România.


In articol:

Jador și Vera s-au întors în același timp de la Survivor România, astfel că Faimosul a tachinat-o tot drumul pe colega lui care nu s-a supărat absolut deloc.

Ce a vorbit Jador cu Vera după ce s-au întors de la Survivor România

După ce s-au întâlnit în avion la întoarcerea din Republica Dominicană, Vera a vorbit despre modul în care Jador s-a comportat cu ea.

Vera de la Survivor România a povestit că Jador o tachina de fiecare dată de-a lungul competiției, însă acesta lucru a motivat-o să dea totul pe traseu.

Citeste si: Se va mai împăca Jador de la Survivor România cu Georgiana?! "Există o problemă..."

jador vera
Jador de la Survivor România i-a declarat Verei că i-ar plăcea să-i facă un copil[Sursa foto: Instagram Jador]

”Îmi spunea că sunt varză, că sunt praf, că n-o să aduc niciun punct. De fiecare dată când mi-a zis cuvintele acestea, am adus câte două puncte. Mă motiva, prindeam putere mai multă. La nervi nu-ti dai seama ce spui. Mi-a zis că până o să ajung acasă o să mă facă varză cu creierii. Mi-a zis în aeroport când am ajuns că o să fim prieteni, că n-a avut nimic cu mine, pur și simplu tot ce a fost, a fost o glumă.

Nu am nimic de reproșat. Mi-a zis mai multe.

L-a întrebat cineva în aeroport că dacă ar avea o iubită ca mine, ce i-ar face. Și el a răspuns că un copil. O glumă, bineînțeles. Am luat-o ca pe o glumă”, a declarat Vera de la Survivor România.

Citeste si: Roxana Ionescu este pregătită să devină mămică...de două ori!

Vera a rămas surprinsă atunci când a văzut-o că Albert a eliminat-o din competiție, deși acesta i-a declarat că nu ar face niciodată acest lucru.

”De la bun început am fost apropiată de Albert. Nu înțeleg de ce m-a votat pe mine, mi-a promis că n-o să mă mai voteze dacă o să iasă din nou favoritul publicului și atunci m-a votat. Asta nu pot să înțeleg eu.

Nu aveam absolut nimic cu el. Mi-a zis că nu poate să-l voteze nici pe Sorin, nici pe Starlin, că trebuie să mă voteze pe mine. Și l-am întrebat din nou: Dacă o să fii favoritul publicului, mă vei vota? Mi-a promis că nu.

jador si vera survivor romania
Jador și Vera de la Survivor România s-au tachinat în avion la întoarcerea din Republica Dominicană[Sursa foto: Instagram Jador]

Și în ziua în care m-a votat, la Consiliul de Eliminare, el tot a încercat să-mi explice anumite lucruri. El voia cumva să audă de la mine că mă simt rău, pentru că eu nu am avut acordul medicului de a intra pe teren.

I-am zis că sunt ok, n-am nimic, mă simt bine. El când m-a nominalizat a spus în consiliu că din motive medicale. Dar eu nu aveam nimic grav, adică puteam să joc. N-am avut acordul medicului să intru, dar eu tot am intrat pe traseu”, a mai spus Vera.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce meserie are Bogdan Urucu de la Survivor România?! Tânărul este un polițist apreciat

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

//Cine este frumoasa Adelina Damian// Noua concurentă de la Survivor România

Jana Kramer și Mike Caussin divorțează după șase ani de căsnicie! Ce se întâmplă cu cei doi copii ai cuplului

Bianca Rus de la Bravo, ai stil, fană înrăită a lui Albert Oprea de la Survivor România!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop LEU octombrie 2021. Nativii zodiei Leu se mută în casa nouă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri