Ce a fost între Zanni și Elena Marin dincolo de camere: „Am pus ambele mâini, nu doar una”


Zanni, câștigătorul „Survivor România 2021”, a făcut declarații surprinzătoare despre ce s-a întâmplat în spatele camerelor între el și Elena Marin.


In articol:

Zanni și Elena Marin au fost în conflicte încă de la începutul competiției „Survivor România 2021”. Nu a existat zi în care cei doi concurenți să nu arunce cu vorbe grele unul către celălalt sau să nu fie implicați într-un conflict.

După ce competiția a luat sfârșit și concurenții au revenit în România, Zanni a spart gheața și a dat pe bandă rulantă declarații despre ce se întâmpla în Republica Dominicană atunci când nu erau filmați. Zanni a lăsat publicul uimit după ce a spus în cadrul unei emisiuni televizate. 

Citeste si: Maria Chițu vorbește despre câștigătorul Survivor România 2021. Ce părere are aceasta despre Zanni

Zanni i-a atins posteriorul Elenei Marin

Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta de la Zanni, mai ales pentru că el și Elena Marin nu se simpatizau. Fosta concurentă „Survivor România 2021” i-a cerut o mână de ajutor lui Zanni pentru a-i spăla nisipul de pe spate. Câștigătorul competiției  a fost atât de darnic încât i-a oferit nu una, ci două mâini de ajutor.

În felul acesta, Zanni a reușit să-i atingă posteriorul Elenei Marin, cea pe care nu o simpatiza și la adresa căreia a avut de adus numai injurii pe parcursul competiției de supraviețuire. 

Elena Marin
Elena Marin la Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram ]

„Nu doar că am luat-o în brațe, am si pus mâna direct, m-am dus direct la țintă.  Nu ai să crezi cu cine! Ei au fost martori. Ține-ți prietenii aproape și dușmanii și mai aproape.

I-am pus mâna pe posterior Elenei Marin, când ne-am dus după traseu să ne spălăm. Erau mai mulți acolo și mi-a zis să îi dau cu apă că avea nisip pe spate. Era și Sebi și se uita la mine, Cosmin, Ștefan. Și mă uitam la ea, am văzut că e așa jucăușă și i-am spus „vezi că ai nisip și pe fund” și a zis „păi spală-mă” și am pus mâna acolo și nu doar am dat cu grijă, am pus ambele mâini, nu doar una.  Chiar era foarte mult nisip acolo. Sunt băiat săritor”, a mărturisit Zanni, la o emisiune televizată.

Citeste si: Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, are probleme de sănătate. Ce a declarat Faimosul

Ștefan Ciuculescu este unul dintre cei care poate confirma declarațiile făcute de Zanni:

„La râu, eram și eu acolo. Adevărul e că avea nămol foarte mult, Zanni a ajutat-o. Nu avea cum să intre așa în baracă, îi dau dreptate lui Zanni”,  a spus Ștefan Ciuculescu. 

Ce părere are Zanni despre Elena Marin

După ce a revenit în țară cu trofeul, Zanni a fost întrebat ce părere are despre Elena Marin. Acesta și-a spus părerea fără ocolișuri:

„O scenă de teatru în picioare, mi se pare că nu am cunoscut-o niciodată. Când mă uitam la ea vedeam o femeie plină de frustrări, care nu are acasă ce și-ar dori. O femeie nemulțumită, care voia să ajungă undeva chiar dacă nu merită, voia să smulgă ce nu era al ei și să fugă cu el”,  a declarat Zannidache.

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine a fost Maria Lătărețu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă, moarte

Scandal monstru! Sebastian Dobrincu, de la PRO TV, și-a înșelat iubita cu o cântăreață celebră!

CITEȘTE: Cine este MARIA CIOBANU. Data nașterii, nume real, căsătorii, copii, vârstă

DESCOPERĂ: Femeia SCORPION. Cum gândește, ce personalitate are, compatibilitate cu alte zodii

DESCOPERĂ: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine a fost Ileana Sărăroiu. Biografie: data nașterii, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri