Mama Geta, comportament ilegal la volan

Mama Geta, comportament ilegal la volan
Mama Geta, comportament ilegal la volan

Mama Geta a postat un clip video pe rețelele de socializare, în care pare că se filmează în timp ce conduce pe un drum public, lucru care nu este legal.

Mama fraților Sterp a postat un videoclip pe rețelele de socializare, care ridică un mare semn de întrebare, mai ales în situația dificilă în care se află Culiță Sterp, după ce a fost cel care a produs un accident în Cluj-Napoca.

Citește și: Cum arată logodnica lui Culiță Sterp, fără machiaj pe față. Daniela Iliescu este de o frumusețe ieșită din comun

Ce a făcut mama Geta la volan

Mama Geta a postat pe rețelele de socializare un clip video, care durează 15 secunde, în care se filmează în timp ce conducea mașina, iar din punct de vedere legal acest lucru nu este în regulă.

În videoclipul pe care mama fraților Sterp l-a postat pe contul ei personal de Instagram, se poate observa cu ochiul liber că ține o mână pe volan, iar în cealaltă are telefonul mobil.

Femeia nu schițează niciun zâmbet în clipul video și părea foarte serioasă, ascultând una dintre cele mai noi melodii ale Lidiei Buble.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Mama Geta conducea cu o viteză de 80 de kilometri la oră, care cel mai probabil era una acceptată pe drumul pe care mergea.

Nu este cunoscut dacă mama lui Culiță mergea să-și vândă marfa în piața din Hațeg sau dacă se întorcea spre locuință, în comuna General Berthelot.

Citește și: Ce alcoolemie avea Culiță Sterp în noaptea accidentului. Institutul de Medicină Legală a verificat-o

Ce a făcut mama Geta la volan
Ce a făcut mama Geta la volan[Sursa foto: Instagram]

Ce spune legea despre cei care folosesc telefonul mobil în timp ce șofează

Filmarea ori transmisiunea live în timpul șofatului nu este permisă de lege, iar persoanele care sunt prinse folosind telefonul mobil la volan pot fi pedepsite foarte dur.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...- stirilekanald.ro

Legea prevede că „folosirea cu mâinile în orice mod, în timpul conducerii pe drumurile publice a unui autovehicul, tractor agricol sau forestier ori tramvai aflate în mișcare, a telefonului mobil sau a oricărui dispozitiv mobil prevăzut cu funcția de înregistrare ori redare text, foto sau video, concomitent cu încălcarea unei reguli pentru circulația vehiculelor, constituie contravenție și se sancționează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancțiuni, de la 4 la 5 puncte-amendă (de la 580 de lei, la 725 de lei), și cu aplicarea sancțiunii complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Este vorba despre situația în care un șofer utilizează mobilul în timpul condusului fără să încalce alte reguli rutiere. Astfel, dacă mama Geta ar fi fost surprinsă de autorități în momentul în care se filma pentru a strânge aprecieri pe rețeaua de socializare ar fi dat niște explicații în fața oamenilor legii.

Citește și: “Veniți cu cântatul?” Culiță Sterp, conversație cu o bătrânică care l-a oprit din drum

Ce a făcut mama Geta la volan
Ce a făcut mama Geta la volan[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

“Mă duc să îi văd” Getuța Sterp, grăbită la mama Geta pentru a-i o veste importantă. Mama Geta i-a sărutat mâinile de bucurie

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

„Doar oile le vezi în grup.” Mama Geta, mesaj cu subînțeles pe rețelele de socializare

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante


Cookies