"Nu le dau bani." Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre regulile din bucătărie pe care angajații lui trebuie să le respecte.


Cătălin Scărlătescu a fost invitat recent într-un podcast, unde a făcut diverse dezvăluiri despre gastronomie ca afacere. După declarațiile făcute, acesta a primit un feedback pozitiv, deși mulți l-ar privi pe chef Cătălin ca pe un om dur în raport cu angajații lui de la restaurant.


In articol:

Bucătarul lucrează la propriul proiect X Chef by Cătălin Scărlătescu, pentru că o regulă în lumea bucătarilor este ca fiecare să administreze un restaurant. Deși a fost plecat timp de câteva luni într-un show TV de supraviețuire, lucrările la restaurant au mers bine, chiar și în lipsa lui.

Citeste si: Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre regulile din bucătărie pe care angajații lui trebuie să le respecte

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cât de mult a slăbit Cătălin Scărlătescu! Ce s-a întâmplat cu hainele lui

Cătălin Scărlătescu, declarații sincere despre regulile afacerii sale

Un subiect dezbătut de chef Cătălin Scărlătescu a fost aceea a gastronomiei ca afacere.

Acesta a mărturisit faptul că nu se poate face performanță în bucătărie fără seriozitate din partea angajaților. Mai mult decât atât, a spus că el se consideră un șef atipic, care are metodele sale pentru a motiva angajatul. Angajații lui trebuie să respecte câteva reguli de bază pentru ca chef Scărlătescu să fie mulțumit. Cătălin a mărturisit că angajații lui nu vor avea salarii, și că aceștia vor beneficia de procente.
Totodată, el este un șef strict și în ceea ce privește fumatul și telefonul, aceste lucruri fiind complet interzise, pentru ca totul să se desfășoare într-o disciplină exemplară.

Citeste si: Cine este Cătălin Scărlătescu. „Am plecat în 1990 în Italia. M-am angajat la Bologna, într-un restaurant, nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi aduceam ceapă."

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre regulile din bucătărie pe care angajații lui trebuie să le respecte

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este chef Sorin Bontea. ”N-am crescut în puf. Am muncit din greu și condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată."

“În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult am și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli. La mine la restaurant nu există pauză. La mine la restaurant nu există fumat, la mine la restaurant nu există telefon mobil la personal. Flit, la revedere! Vreți pauză? Legal, trebuie să îi ții 9 ore la muncă și o oră pauză. Vă rog eu foarte mult să veniți la ora 16.00, toți, veniți și stați în fața ușii o oră, nu intrați înăuntru, vă faceți afară ora de pauză. Și începeți cu o oră de pauză. După care intrați înăuntru și... la revedere”, a declarat Cătălin Scărlătescu în cadrul podcast-ului la care a fost invitat.

Citeste si: Cine este chef FLORIN DUMITRESCU. „Eu, la 17 ani, câştigam de trei ori mai mult decât mama."

Cătălin Scărlătescu, dezvăluiri despre regulile din bucătărie pe care angajații lui trebuie să le respecte

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu. “Da, gătesc pentru ea.”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cât de mult a slăbit Cătălin Scărlătescu! Ce s-a întâmplat cu hainele lui

Cine este Cătălin Scărlătescu. „Am plecat în 1990 în Italia. M-am angajat la Bologna, într-un restaurant, nu ştiam limba, mă trimitea patronul în beci după cartofi, iar eu îi...

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Uneori nu e momentul potrivit pentru o relație.” Xonia și-a prezentat fostul partener de viață milionar părinților ei. Cântăreața face declarații despre o nouă șansă
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri