Cătălin Măruță, întrebat în direct dacă Andra este însărcinată! Ce a răspuns: „Știi cum e...”


Ce a transmis Cătălin Măruță, atunci când a fost întrebat dacă soția sa, Andra, este însărcinată pentru a treia oară.


In articol:

Prezentatoruul Cătălin Măruță a fost întrebat în direct la TV dacă soția sa, celebra cântăreață Andra, este din nou însărcinată.

Invitat în cadrul unei emisiuni Tv, Cătălin Măruță a vorbit despre un nou copil în familia sa.

Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii superbi, David și Eva, iar în ultimele luni au tot existat zvonuri cu privire la o nouă sarcină a artistei.

De la ce a avut discuții cu soția sa

 

„Nu, Andra nu e însărcinată. Dacă ne mai dorim copii? Acuma știi cum e, ce vrea Dumnezeu. Avem doi copii. Suntem super fericiți cu David și cu Eva. Dar, în perioada asta nu așteptăm…”, a venit răspunsul lui Cătălin Măruță.

Citeste si: Andra, speriată din cauza pandemiei de coronavirus. „Mă tem...”

Cătălin Măruță, întrebat în direct dacă Andra este însărcinată! Ce a răspuns: „Știi cum e...”

Cătălin Măruță a vorbit și despre aceste ultime luni pe care le-a petecut în izolare, alături de familia sa.

”Nu ne-am certat. Chiar absolut deloc. Singurele discuții care au apărut, dacă au apărut, au fost legate de modul de a gestiona aceste teme online. Poate eu voiam ca David să aibă mai mult timp liber, Andra zicea nu, trebuie să-și termine întâi temele și apoi să facă ceva. Și apoi mi-am dat seama că știi ce, gestionează tu toată partea asta, pentru că nu o să mai înțeleagă nimic copiulul. Aici au fost mici discuții, dar în rest nu, absolut deloc”, a mărturisit prezentatorul de televiziune.

Citeste si: Andra, detalii savuroase despre relația cu Cătălin Măruță. „Mă aruncă pe sus, pe...”

”E bine, pentru că petrecem foarte mult timp împreună și acum mă gândesc când totul o să revină și lucrurile o să intre ușor-ușor în normal, cum va fi pentru copii. Pentru că ei sunt învățați acum să stai non-stop cu ei, să te trezești cu ei, să te culci cu ei, să faci toate activitățile de peste zi cu ei, și la un moment dat o să vadă că mami și tati pleacă iarăși la serviciu și nu mai stăm împreună. Cred că asta va fi o problemă pentru cei care au copii și care au stat în perioada asta destul de mult acasă”, a adăugat Cătălin Măruță.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Scandal monstru la Puterea Dragostei! Ligi a plâns minute în șir în culise: „Știu eu că tu crezi...”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri