Cătălin Botezatu şi-a spus părerea reală despre Victor Slav! Declaraţia surprinzătoare a designerului!


Cătălin Botezatu a vorbit despre Victor Slav! După mult timp, şi-a spus părerea reală despre acesta.


In articol:

Cătălin Botezatu a rupt tăcerea şi şi-a spus părerea reală despre fostul soţ al Biancăi Drăguşanu. Este prima dată când juratul de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a vorbit despre relaţia dintre fostul prezentator tv şi controversata blondă!

" Victor poartă costume de la brand-ul meu. El are avantajul că arată bine, poate îmbrăca orice fel de haină. E un bărbat frumos, prezentabil şi ceea ce i-am oferit noi este un plus. Nu pot să-i comentez prestaţia din punct de vedere profesional, asta las la latitudinea fanilor, a publicului, a celor care o părere avizată. Mie îmi place, e ok. E un suflu proaspăt", a declarat Cătălin Botezatu.

Citeste si: Cătălin Botezatu a spus cum este Bianca Drăguşanu în pat! Vezi cum se comportă blonda când face dragoste!

Când vine vorba despre relaţia fostei lui iubite cu Victor Slav, Bote este reţinut şi apelează la subtilităţi." E greu să stăpâneşti o femeie nărăvaşă, independentă, cu o personalitate foarte puternică şi extrem de solicitantă", a mai spus Bote.

Cătălin Botezatu a vorbit despre Victor Slav! "Daca o femeie a fost cu zece bărbaţi asta nu înseamnă că e c...ă. E aşa dacă le-a cerut bani după nopţile de dragoste" 

De-a lungul timpului, celebrul designer a apărat-o ferm pe fosta lui iubită, de fiecare dată când vedeta a fost pusă la zid. Bianca a fost deseori acuzată pentru alegerile făcute în viaţă, dar şi pentru modul în care şi-a expus toate problemele sentimentale pe micul ecran.

" Bianca este ca o felină pe care nu poţi să o închizi într-o cuşcă. Ea trebuie să trăiască în habitatul ei, să fie admirată, dorită, curtată... Dacă nu se simte aşa, nu mai e Bianca. Să vă spun ceva şi ştiţi că eu nu mint! Bianca Drăguşanu nu este materialista, cum spun toţi. Va zic clar, dacă era materialistă, puncta la nivel de miliardari, oameni cu avioane private iahturi, stiu eu ce vorbesc. Mulţi şi-au dorit şi ar fi dat orice să fie cu ea, dar Bianca i-a refuzat fără să clipească. Şi pe mine m-a iubit pentru ceea ce sunt, nu pentru faimă. Îmi pare rău că este catalogată "femeie uşoară". Nu e aşa, pur şi simplu nu a avut noroc. A investit sentimente şi încredere în bărbaţi care nu o merită sau care nu voiau ceva serios de la ea. Daca o femeie a fost cu zece bărbaţi asta nu înseamnă că e c...ă. E aşa dacă le-a cerut bani după nopţile de dragoste", a declarat Cătălin Botezatu.

Citeste si: Cătălin Botezatu şi-a spus părerea reală despre Bianca Drăguşanu! Cuvintele extrem de dure ale celebrului designer!


Abonează-te pe

Citește și:

Victor Slav, în lacrimi în fața lui Teo Trandafir! Ce mărturisiri i-a făcut despre Bianca Drăgușanu și Anda Adam?

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Alexandra Ungureanu vorbește despre scandalul cu Raluca Bădulescu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Bote le face praf pe artistele României! “Au lenjerie de proastă calitate şi se consideră şmechere”! Designerul spune ce crede despre Delia, Loredana sau Lidia Buble!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri