Cătălin Botezatu, despre căsătorie: „Nu e nimic rău să diversifici peisajul...”


Cătălin Botezatu, despre căsătorie. Cum trebuie să arate femeia perfectă pentru juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities pentru a o duce în fața altarului.


In articol:

Cătălin Botezatu a vorbit despre latura romantică a vieții sale și a explicat cam ce dorește el de la partenera ideală. După relația cu Bianca Drăgușanu, Cătălin Botezatu a evitat să mai vorbească despre relațiile sale, însă cunoscutul designer nu spune nu unei căsătorii.

Cel mai cunoscut burlac al țării știe deja cum trebuie să fie femeia ideală cu care să ajungă în fața altarului.

„Aș fi important să zic că nu contează frumusețea. Nu, sunt extrem de selectiv. De când mă știu, viața mi-a fost înfrumusețată de femei foarte frumoase. Am încercat să îmbin utilul cu plăcutul, să fie și frumoase și deștepte și cu simțul umorului. Trebuie să aibă câte puțin din toate”, a explicat Cătălin Botezatu în cadrul unui interviu TV.

Citeste si: Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare despre Bianca Drăgușanu: „A zis că tot cu mine rămâne”

Cătălin Botezatu a mai explicat că nu este un mare fan al instituției căsătoriei, dar că nu s-ar împotrivi acestui pas dacă ar găsi femeia ideală pentru a construi o familie. Și, cum în jurul său roiesc o mulțime de femei, poate că juratul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” va ajunge și în fața altarului, cât mai repede.

Citeste si: Lidia Buble, îndrăgostită de Cătălin Botezatu: „Dormeam cu poza lui sub pernă”

„Nu sunt adeptul căsătoriei și chiar nu mai e cazul. Dar dacă e să o găsesc, e ok. Dacă nu, iar e ok, până la urmă nu e nimic rău să diversifici peisajul”, a mai spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare despre Bianca Drăgușanu: „A zis că tot cu mine rămâne”

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au avut parte de o iubire ca în filme, care s-a terminat abrupt, însă cei doi au rămas buni prieteni și își cer sfatul în momentele dificile.

Cătălin Botezatu, despre căsătorie: „Nu e nimic rău...”
Cătălin Botezatu, despre căsătorie: „Nu e nimic rău...”

Cunoscutul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities a vorbit despre relația pe care a avut-o cu frumoasa blondă și ce planuri aveau cei doi.

„În ultimii 10-15 n-am generat scandaluri deloc, de la Bianca Drăgușanu încoace pe care o iubesc și o salut și o ador. A zis ea că tot cu mine rămâne! Glumesc!”, a declarat Cătălin Botezatu la o emisiune tv, despre Bianca Drăgușanu. Citește continuarea AICI.


Citește și:

Cătălin Botezatu, dezvăluiri incendiare despre Bianca Drăgușanu: „A zis că tot cu mine rămâne”

Catalin Botezatu face lumina! Afla daca designerul se casatoreste sau nu cu iubita secreta. "Am copii si aici s-a terminat subiectul" VIDEO EXCLUSIV

El este favoritul lui Catalin Botezatu din cel de-al doilea sezon Exatlon! "I-am zis sa nu fie fitos si sa nu faca scandal"

Cătălin Botezatu, declaraţie şocantă despre Andreea Bălan! "Telefoane şi carne în frigider"

Epidemiologul Emilian Popovici vine cu anunțul: "Că vor fi 7,000, că vor 8,000..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri