Cât de mult o iubește Jador pe Georgiana, femeia ținută "la secret" până acum! Ce spune că o deosebește de Ella de la Puterea Dragostei EXCLUSIV


Jador a vorbit despre Georgiana, iubita lui secretă, femeia despre care s-au spus atât de multe în ultima perioadă.

jador si georgiana

Ca să lămurească problema, Jador a făcut un live cu Georgiana, despre care spune că a fost iubita lui, dar că acum sunt doar prieteni buni.

Jador a atacat-o bineînțeles pe Ella, despre care a mărturisit că i-a înșelat așteptările, că l-a trădat și că a spus minciuni la adresa lui. Cât despre Georgiana, Jador spune că aceasta este o femeie deosebită, care a rămas în sufletul lui, dar cu care acum este doar prieten.

jador si georgiana

”E o femeie pe care o respect extraordinar de mult, după care am așteptat 4 luni, ca să pot să mă ating de ea”, a spus Jador, dând de înțeles că Georgiana este diferită de Ella, despre care a spus în același live lucruri urâte. ”Ce pot să spun despre Ella, că am fost în camera de hotel cu ea din prima noapte?, ca să nu spun mai multe”, a spus Jador despre Ella.

Citeste si: ȘOC! Andreea Pirui a vorbit în premieră despre cearta cu Nelson Mondialu! ”Am avut altercații, fiindcă a spus numai minciuni”! Declarații exclusive de la Istanbul

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, comparată cu Micheal Jackson! Ce și-a făcut la față

Citeste si: Legătura șoc dintre Florin Salam și Andra de la Puterea dragostei! Manelistul a fost plăcut impresionat de frumoasa femeie

 

Jador de la Puterea dragostei și Georgiana, adevărul despre relația lor

Jador de la Puterea Dragostei a decis să pună punct tuturor speculațiilor și a făcut un vlog alături de Georgiana, tânăra despre care se spune că este iubita lui de ani de zile.

Jador și Georgiana au recunoscut relația, însă susțin că totul între ei s-a încheiat în urmă cu ceva timp, iar acum a rămas o prietenie sinceră.

"Nu a funcționat. Noi am încercat de mai multe ori, nu ne-am dat bătuți din prima, însă chiar nu a mers. Așa că, fetelor, noi nu suntem împreună. Puteți apela la el. Am primit sute de mesaje, de la o grămadă de lume. Eu am căzut la mijloc. Chiar și de la Ella am primit mesaj de avertizare. Acum am acceptat să vorbesc ca să mă lași tu în pace. Nu mai vreau să primesc mesaje de la voi.

Nu mai suntem împreună. Suntem doi foști, dar el e singur acum. Sper că am lămurit", a spus Georgiana pe vlogul lui Jador de la Puterea dragostei.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana de la Puterea dragostei, acuzată că s-a dezbrăcat pentru o pereche de adidași

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri