Cât de fericită o să fii în 2019 în funcție de zodie


Dragostea este unul dintre cele mai anticipate subiecte ale unui an nou, iar astrologii deja cartografiaza poziția planetelor și indică ceea ce poate aștepta fiecare semn zodiacal din acest an.

Berbec:

Compromisul este întotdeauna cheia Berbecului. Acesta este unul dintre semnele cele mai încăpățânate din întregul zodiac, și chiar dacă poate părea un lucru rău, nu este. Ei caută ceea ce doresc, ceea ce este fantastic și nu simt presiunea de a juca în conformitate cu regulile celorlalți. Există o diferență între tărie și încăpățânare, iar Berbecul trebuie să o învețe dacă dorește să aibă o relație de succes pe termen lung. Indiferent de modul în care doi oameni sunt compatibili, uneori vor trebui să facă și mici compromisuri. Anul în curs, îți va fi prilej de a te bucura de lucrurile mici și de a medita la cele mari.

Taur:

Nu vrei să dai nimănui ocazia de a te răni. Și știi că, odată ce te deschizi cu cineva și îi spui cele mai adânci și mai întunecate secrete, îi dai acea putere. Odată ce spui că ești îndrăgostită, fii atentă, ești doar destinată să-ți rupi inima după aceea, nu? Îți va lua mult timp să găsești pe cineva perfect cu care să te simți cu adevărat sigură, dar odată ce faci acest lucru, va trebui în cele din urmă să te eliberezi și să-ți permiți să fii vulnerabilă. În acest an vei învăța cum să fii puternică și sigură pe tine, și vei avea ocazia să le-o arăți și celorlalți.

 Citeste mai mult pe horoscop yve.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri