Fosta prezentatoarea TV a făcut un videoclip despre cât a dat pe cel mai scump sandwich din București.
Oana Roman este mereu activă pe rețelele de socializare, iar vedeta reușește să deschidă numeroase subiecte din viața personală sau de interes public acolo, pentru toți urmăritorii ei. Este sinceră în legătură cu numeroase aspecte, iar atunci când are ceva de transmis, nu ezită să o facă.
Până acum, Oana a dezbătut numeroase gânduri cu cei care o urmăresc în online, iar prețurile alimentelor se află printre subiectele aflate pe buzele ei în ultima perioadă, deoarece a fost destul de atentă la tot ce se întâmplă în jur. Vedeta a făcut, în urmă cu ceva timp, o comparație cu privire la prețurile fructelor și legumelor din piață, față de anii trecuți, iar concluzia la care a ajuns a fost una destul de tristă pentru ea.
Cât a plătit Oana Roman pentru un sandwich în Dorobanți
De această dată, Oana a făcut un filmuleț pe rețele de socializare în care a vorbit despre cel mai scump sandwich din București, făcut cu șuncă și cașcaval. Acesta a dat pe un astfel de sandwich, în Dorobanți, 45 de lei, adică aproximativ 10 euro, iar, totodată, a căutat cât costă un sandwich asemănător în Paris, care e cu 5 euro mai scump decât acesta. În capitala iubirii, un sandwich normal costă 5 euro, adică jumătate din prețul regăsit la București.
“Astăzi am făcut un experiment, m-am dus în locul unde știam că este cel mai scump sandwich cu șuncă și cașcaval din România. Este acest sandwich clasic franțuzesc, care trebui să fie cu șuncă și cașcaval emmental. Nu este cu cașcaval emmental, nici măcar cu cașcaval, ci cu brânză topită care costă 1 leu. Acest sandwich costă 45 de lei, adică aproape 10 euro, iar la Paris, am făcut o documentare, am căutat, iar cel mai scump sandwich ca acesta este la Ritz și costă 15 euro, deci cu 5 euro mai scump decât acesta, iar un