CASTING / Andreea Mantea sună adunarea pentru noi concurenți la “Casa iubirii”!

CASTING / Andreea Mantea sună adunarea pentru noi concurenți la “Casa iubirii”!

Weekend-ul acesta, la Timișoara, sunt asteptati toți cei care doresc să participe în cadrul celebrului show în cea mai frumoasă călătorie, cea a găsirii sufletului-pereche

 Caravana emisiunii "Casa iubirii" dă start castingului prin întreaga țară, echipa emisiunii va ajunge în mai multe orașe din România, oferind șansa celor dornici să participe in emisiune să descopere dragostea adevărată.

Orașele în care echipa emisiunii va ajunge sunt: Timișoara (9 si 10 iunie), Iași (16 si 17 iunie), Sibiu (23 ai 24 iunie), Cluj-Napoca (30 iunie si 1 iulie) și Constanța (7 si 8 iulie).

În acest weekend, vineri, 9 iunie, si sambata, 10 iunie, caravana emisiunii ajunge la Timisoara, la Hotel Boavista (Aleea F.C. Ripensia, Nr. 7A), iar potentialii concurenti sunt asteptati la casting in intervalul 10:00 – 20:00.

Indiferent de experiența anterioară în căutarea iubirii, emisiunea "Casa iubirii" le va oferi potentialilor concurenti șansa de a descoperi conexiuni autentice și de a-si găsi potențialul partener de viață.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

" Căutăm oameni autentici, cu suflet mare și deschiși la nou, care să fie gata să își deschidă inimile pentru a găsi dragostea. E nevoie doar de o doza de curaj pentru a intra in cea mai frumoasa calatorie a gasirii sufletului-pereche si a unor experiente unice”,  a declarat Andreea Mantea, amfitrioana show-ului fenomen.

Emisiunea “Casa Iubirii” a captivat telespectatorii din întreaga țară cu povesti de dragoste autentice, cu situatii de viata trăite la intensitate maximă de concurenti, si în care cei din fața micilor ecrane se pot oricând regăsi.

Concurentii au parte de o experiență unică, în care se cunosc, se descoperă și își construiesc relații, întâmpinând provocări reale și emoții puternice pe tot parcursul emisiunii.

Mai multe informații despre castingul pentru emisiunea “Casa iubirii” pe website-ul oficial al Kanal D -  www.kanald.ro  si retelele sociale ale emisiunii “Casa iubirii” – Instagram (casaiubirii.kanaldromania) si Facebook (casaiubirii.kanaldromania).Citește și:

„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat” Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon

Liber la distracție si premii uriașe! Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies