Câștigătorul de la Puterea Dragostei a fost prins când… fura!


Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” a mărturisit că a fost prins în fapt, când fura ceva.


In articol:

Bogdan Mocanu, primul câștigător al emisiunii „Puterea Dragostei”, a dezvăluit pe contul său de Instagram, într-un filmuleț publicat pe story, că a fost prins în fapt, când fura ceva. Îndrăgitul tânăr a luat niște fructe dintr-un pom fructifer , iar proprietara pământurilor respective l-a prins pe Bogdan Mocanu fix când se bucura de „captura” sa, când mânca.

Citeste si: Bogdan Mocanu a uitat-o pe Andra Volos! „Mi-am făcut bagajul!” Ce decizie a luat fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Bogdan Mocanu Puterea Dragostei
Bogdan Mocanu a fost prins la furat de fructe, însă a fost iertat de proprietar.

Cu toate acestea se pare că sexy-concurentul de la Puterea Dragostei nu a fost urecheat de doamna care a descoperit fapta pentru că l-a recunoscut. „ Așa e când te știe de la televizor și uită de furat, apoi vrea să facă o poză cu tine!” a mărturisit Bogdan Mocanu.

În loc să-și pună pofta-n cui, Bogdan Mocanu a fost prins la furat de fructe

Pofticios din fire, Bogdan Mocanu a observat câteva fructe naturale și a simțit că este o oportunitate excelentă de a-și satisfice dorințele, așa că s-a oprit și s-a servit fără inhibiții din pomii fructiveri prezenți în apropierea gospodăriei unei femei.

Citeste si: Andra Volos a plecat din casa Puterea dragostei

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu în casa Puterea Dragostei.

Aceasta l-a prins pe Mocanu în timp ce se înfrupta din prada sa și dacă initial ar fi vrut să-l tragă la răspundere pentru gestul făcut, când și-a dat seama că este câștigătorul Puterea Dragostei, emisiune ce rulează la Kanal D, a trecut totul cu vederea.

Câștigătorul primului sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” a povestit totul, pe contul său personal de Instagram și, mai mult decât atât, a și postat o fotografie cu fructele „furate”, dar și cu doamna care l-a păsuit și care l-a ajutat să își îndeplinească dorința de a mânca fructe proaspete.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei a mers să îi vadă pe Jador și pe Bogdan Mocanu: „De când așteaptă mama să mă însor”


Citește și:

Jador, implicat într-un grav accident! Șoferul vinovat a fugit: „Mă doare inima”

Momente grele pentru Mary! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a pierdut pe cineva apropiat! „Avem un deces...”

Împăcare istorică în showbiz! Simina Loica și Ana Maria Lintaru au îngropat securea războiului

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a recunoscut că este însărcinată

Top 10 cel mai bine plătite vedete din lume. Surpriză mare pe primul loc

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cristina Șișcanu și Roxana Nemeș, scandal nemaiîntâlnit, chiar în fața telespectatorilor! "Ești disperată să fii în centrul atenției! Sunteți niște gaițe!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri