Câștigătorul de la Puterea Dragostei a fost prins când… fura!


Bogdan Mocanu, câștigătorul primului sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” a mărturisit că a fost prins în fapt, când fura ceva.


In articol:

Bogdan Mocanu, primul câștigător al emisiunii „Puterea Dragostei”, a dezvăluit pe contul său de Instagram, într-un filmuleț publicat pe story, că a fost prins în fapt, când fura ceva. Îndrăgitul tânăr a luat niște fructe dintr-un pom fructifer , iar proprietara pământurilor respective l-a prins pe Bogdan Mocanu fix când se bucura de „captura” sa, când mânca.

Citeste si: Bogdan Mocanu a uitat-o pe Andra Volos! „Mi-am făcut bagajul!” Ce decizie a luat fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Bogdan Mocanu Puterea Dragostei
Bogdan Mocanu a fost prins la furat de fructe, însă a fost iertat de proprietar.

Cu toate acestea se pare că sexy-concurentul de la Puterea Dragostei nu a fost urecheat de doamna care a descoperit fapta pentru că l-a recunoscut. „ Așa e când te știe de la televizor și uită de furat, apoi vrea să facă o poză cu tine!” a mărturisit Bogdan Mocanu.

În loc să-și pună pofta-n cui, Bogdan Mocanu a fost prins la furat de fructe

Pofticios din fire, Bogdan Mocanu a observat câteva fructe naturale și a simțit că este o oportunitate excelentă de a-și satisfice dorințele, așa că s-a oprit și s-a servit fără inhibiții din pomii fructiveri prezenți în apropierea gospodăriei unei femei.

Citeste si: Andra Volos a plecat din casa Puterea dragostei

Bogdan Mocanu
Bogdan Mocanu în casa Puterea Dragostei.

Aceasta l-a prins pe Mocanu în timp ce se înfrupta din prada sa și dacă initial ar fi vrut să-l tragă la răspundere pentru gestul făcut, când și-a dat seama că este câștigătorul Puterea Dragostei, emisiune ce rulează la Kanal D, a trecut totul cu vederea.

Câștigătorul primului sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” a povestit totul, pe contul său personal de Instagram și, mai mult decât atât, a și postat o fotografie cu fructele „furate”, dar și cu doamna care l-a păsuit și care l-a ajutat să își îndeplinească dorința de a mânca fructe proaspete.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei a mers să îi vadă pe Jador și pe Bogdan Mocanu: „De când așteaptă mama să mă însor”


Citește și:

Jador, implicat într-un grav accident! Șoferul vinovat a fugit: „Mă doare inima”

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România

Momente grele pentru Mary! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a pierdut pe cineva apropiat! „Avem un deces...”

Împăcare istorică în showbiz! Simina Loica și Ana Maria Lintaru au îngropat securea războiului

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a recunoscut că este însărcinată

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Specialistul în implant și tratamente de păr Ensar Duman: "Nu încurajez implantul de păr la femei. Recomand tratamentul cu laser!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri