„Căsătoria e un act, e un contract. Familia e cu totul altceva!” Toma Cuzin, declarații neașteptate despre căsnicia cu soția sa

„Căsătoria e un act, e un contract. Familia e cu totul altceva!” Toma Cuzin, declarații neașteptate despre căsnicia cu soția sa
„Căsătoria e un act, e un contract. Familia e cu totul altceva!” Toma Cuzin, declarații neașteptate despre căsnicia cu soția sa

Toma Cuzin a vorbit despre motivul pentru care a ales să se căsătorească cu soția sa.

Toma Cuzin este un actor foarte cunoscut și apreciat de la noi din țară, datorită umorului său caracteristic și al felului său de a fi. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa, Cristina Toma, care i-a dăruit doi copii minunați, o fată și un  băiat.

Cuzin și Cristina Toma sunt împreună de la vârsta de doar 16 ani, iar de-a lungul timpului au reușit să treacă peste toate obstacolele ce au apărut în relație.

Cu toate acestea, recent, actorul a făcut dezvăluiri neașteptate despre căsnicia cu soția sa.

Toma Cuzin privește nunta ca pe o afacere

Citește și: Cine este CUZIN TOMA (Firicel), actorul din Las Fierbinți. "Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator"

Toma Cuzin, declarații neașteptate despre căsnicia cu soția sa
Toma Cuzin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cine este CRISTINA TOMA, soția lui Cuzin Toma (Firicel). "Mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îţi dai seama cum eram eu..."

Invitat în cadrul podcastului lui Damian Drăghici, Toma Cuzin a spus că pentru el nu a fost deloc importantă căsătoria în sine, ci și-a dorit o familie. Actorul nu crede în instituția căsătoriei, ci susține că adesea este privită ca o afacere.

Eu n-am crezut foarte mult în căsătorie. Căsătoria e un act, e un contract. Familia e cu totul altceva. Eu mi-am dorit familie, nu mi-am dorit să mă însor. La noi a apărut actul pentru că a trebuit, ne folosea. De fapt, asta este, să stăm în aceeași cameră și după un an a venit și nunta. Am făcut-o tot că era o afacere. Dădea bine că fata își dorește nuntă și eu mă gândeam că poate facem niște bani că de fapt asta e să pleci în viață.

Dacă te duci la țară, pe timpuri, îți aducea un sac de porumb, îți aducea ceva acolo, un porc, un vițel, porneai în viață .”, a declarat Toma Cuzin.

Toma Cuzin, lecție prețioasă de viață

Toma Cuzin, declarații neașteptate despre căsnicia cu soția sa
Toma Cuzin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Toma Cuzin a oferit o lecție importantă de viață, mărturisind că, adevărata esență a vieții este să investim timp și bani în ceea ce considerăm că merită și să nu așteptăm câștigul imediat, iar acesta nu va întârzia să apară.

Dacă mie mi-a dat cineva un măr, eu l-am tăiat în 6 felii, am făcut poame și semințele le-am pus la încolțit.

De poamele alea am luat jumătate de kilogram de mere, pe care le-am făcut poame, mi-am păstrat doar 2 mere și unu i l-am dat unui prieten. Într-o săptămână am avut suficiente semințe, suficiente poame să stau 3 luni de zile și după 3 ani de zile am avut o plantație cu pomi fructiferi. Orice faci, în 3 ani de zile rodește. Cam asta ar trebui să facem noi, să punem semințe și să nu căutăm tot timpul câștigul imediat .”, a mai spus Toma Cuzin, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

 



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

„Nu a muncit o oră pentru banii pe care i-a risipit repede și nechibzuit. A ajuns la sapă de lemn și la statutul de Cenușăreasa!” Șerban Huidu, reacție acidă la adresa lui Irinel Columbeanu

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Ea este presupusa iubită a lui CRBL. Câți ani are și cu ce ocupă tânăra. Cei doi au fost surprinși împreună

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies