“Casa iubirii”, lider de audiență la nivel Național


Gala de ieri a reality-ului prezentat de Andreea Mantea, pe primul loc în inimile românilor

Gala de ieri a reality-ului “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, la nivelul întregii țări. Conform datelor furnizate de Kantar Media, emisiunea a fost lider de piață, la nivel Național, și s-a clasat pe locul secund, în rândul publicului Comercial.

Ieri, în intervalul orar 16:00 – 18:00, Kanal D a înregistrat 2.6 puncte de rating și 11,3% cota de piață, pe targetul Național, și 1.9 puncte de rating și 10,5% cota de piață, pe targetul Comercial (21-54 Național ABCD).

O medie de 465.000 de fani ai emisiunii din întreaga țară au urmărit, în fiecare minut al difuzării, emisiunea “Casa iubirii”, minutul de aur, atins la 16:56, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste o jumătate de milion (561.000) de telespectatori.

Reality show-ul "Casa iubirii", prezentat de Andreea Mantea, poate fi urmărit de luni până vineri de la 10:00 şi 16:30, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 16:00 şi 19:00, la Kanal D. 


Abonează-te pe

Citește și:

”Legea nu își face cum ar trebui treaba." Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție după ce s-au luat la bătaie

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

„Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut” Condițiile în care trăiește mama Oanei Roman în azil

Preotul Visarion Alexa a recunoscut că a agresat diferite enoriașe

Ce a decis instanța cu privire la libertatea Elenei Udrea

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri