Carmen Rădulescu s-a despărțit de iubit la 57 de ani! Cum a afectat-o pandemia de COVID-19


Carmen Rădulesc și-a luat inima în dinți și s-a despărțit de iubit la vârsta de 57 de ani. Artista își schimbă și planurile profesionale.


In articol:

Carmen Rădulescu a luat decizia de a se despărți de iubit la vârsta de 57 de ani. Cât despre planurile profesionale, artista a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru.

Carmen Rădulescu s-a despărțit de iubit la vârsta de 57 de ani

Carmen Rădulescu și-a schimbat radical viața în urma pandemiei de COVID-19. Artista s-a despărțit de iubit la 57 de ani și s-a înscris la Facultatea de Teatru.

„Când eram elevă în clasa a 9-a, luasem Steaua fără nume, eram la Şcoala Populară de Artă la Iaşi şi făceam naveta. Când eram în clasa a 10-a s-a înfiinţat un teatru de amatori.

Chiar am primit un rol, două atunci.
Am zis  că mă fac actriţă, dar drumul meu s-a dus spre muzică. Am rămas cu acest vis neîmplinit. Şi acum am simţit că a venit momentul, pentru că pe pandemia asta nebună am zis: Eu ce fac? Unde mă duc, cât stau aşa? Hai să fac ceva. 

Citeste si: Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei și Duțu Iacob s-au despărțit! "A fost alegerea mea!"

carmen radulescu relatie
Carmen Rădulescu nu ține cont de trecerea anilor și încearcă să-și trăiască viața așa cum îi place[Sursa foto: Instagram Carmen Radulescu]

Am învăţat monologuri, poezii, pentru examen. Anul trecut am dat la Universitatea Ovidiu din Constanţa şi am luat a cincea pe listă. Am trecut deja de primul semestru", spune Carmen Rădulescu.

Citeste si: Lino Golden și verișoara lui Betty Salam formează un cuplu? Bia Stoian a rupt tăcerea: „Da, avem o relație ascunsă...''

Carmen Rădulescu a avut o relație de câțiva ani, însă și-a dat seama că pandemia a scos tot ce-i mai rău din omul cu care a decis să-și continue viața la un moment dat.

carmen radulescu s-a despartit
Carmen Rădulescu este o femeie singură și fără obligații[Sursa foto: Instagram Carmen Radulescu]

"Fostul meu soț a fost aviator și băiatul meu la fel. Acum doi ani am vrut să-mi refac viața. A fost și asta, fuse și se duse. Omul a trebuit să stea în casă pe pandemie. Am început să ne împiedicăm unul de celălalt. Am zis: casa e a mea, ușa e ta. Și-a luat bagajele și a plecat. Nu mai mergea relația. Prefer să fiu singură, să nu mai întrebe nimeni unde ai fost, cu cine te-ai văzut, cu cine te-ai pupat", mai spune Carmen Rădulescu.  

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cristian Comănici și Alex de la Puterea Dragostei, scandal fără precedent!

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Ana Porgras s-a accidentat extrem de grav la Survivor România 2021: "Aceste imagini vă pot afecta"

Andrei Ștefănescu și Antonia au vorbit despre divorț! “Un singur lucru nu mi-a făcut…”

Drew Taggart s-a despărţit de iubită! Cei doi au fost împreună mai bine de un an!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Cu ce se curată ARGINTUL acasă. Ce trebuie să folosești pentru această metodă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri