Carmen Negoita, schimbare de look! “Simteam nevoie unei schimbari! Poate la vara ma tund periuta!”


Carmen Negoita a recurs la o noua schimbare de look. Cunoscutul fashion blogger a apelat la serviciile unui hairstylist pentru a-si scurta lungimea parului si pentru a alege un nou tip de coafura.

 

A renuntat astfel la breton si bucle in favoarea unei tunsori tip bob, cu carare intr-o parte si suvinte in nuanta mai deschisa.
„Imi place sa experimentez nu doar in privinta hainelor si a accesoriilor. O data la cateva luni imi schimb ba nuanta parului, ba tunsoarea. Am avut de ceva timp in minte ideea de a ma tunde scurt. Chiar periuta. Insa prietenii mei m-au convins sa nu fac asta. Asa ca am scurtat lungimea parului si am ales o tunsoare tip bob, iar varfurile parului le-am suvitat. Totusi, imi sta inca in minte ideea de a  ma tunde si mai scurt. Cine stie, poate la vara ma tund periuta”, declara Carmen Negoita.
Carmen Negoita a recurs, in ultimii ani, la mai multe schimbari de look, in ton cu trendurile momentului sau in raport cu proiectele de moda pe care le-a derulat pe blogul ei. A optat pentru nuante ale parului precum negru, castaniu, saten, roscat, ciocolatiu si blond, iar ca si tunsori a purtat parul lung, tip bob, breton, drept sau buclat.

A renuntat astfel la breton si bucle in favoarea unei tunsori tip bob, cu carare intr-o parte si suvinte in nuanta mai deschisa.Imi place sa experimentez nu doar in privinta hainelor si a accesoriilor. O data la cateva luni imi schimb ba nuanta parului, ba tunsoarea. Am avut de ceva timp in minte ideea de a ma tunde scurt. Chiar periuta. Insa prietenii mei m-au convins sa nu fac asta. Asa ca am scurtat lungimea parului si am ales o tunsoare tip bob, iar varfurile parului le-am suvitat. Totusi, imi sta inca in minte ideea de a  ma tunde si mai scurt. Cine stie, poate la vara ma tund periuta”, declara Carmen Negoita.Carmen Negoita a recurs, in ultimii ani, la mai multe schimbari de look, in ton cu trendurile momentului sau in raport cu proiectele de moda pe care le-a derulat pe blogul ei. A optat pentru nuante ale parului precum negru, castaniu, saten, roscat, ciocolatiu si blond, iar ca si tunsori a purtat parul lung, tip bob, breton, drept sau buclat.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 6-12 iunie 2020. Nativii Berbec vor avea o săptămână de foc, iar Scorpionii se vor lovi de incompatibilități

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri