Carmen Negoita mereu in ton cu moda: "Se poarta parul impletit in toate felurile posibile si imposibile"


Boggerita de fashion isi analizeza tinuta din cap pana in picioare si acorda o atentie aparte coafurii sale.

De aproape doi, Carmen Negoita si-a transformat pasiune pentru moda in afacere. Fiecare aparitie a sa este mereu altfel, boggerita de fashion devenind una dintre persoanele care aduc noile tendinte ale modei din strainatate mai repede la noi in tara.

Recent, acesta a reusit sa atraga atentia persoanelor de specialitate din domeniul modei, care au invitat-o la zece show-uri de moda la "London Fashion Week", ocazie de care romanca a profitat din plin pentru a-si etala tinutele concepute si asortate dupa gustul si bunul sau plac. De fiecare data insa, bloggerita a avut grija si de coafura si styling-ul sau. Asa s-a intamplat si luni seara, la prezentarea noii colectieii de haine "Ego Men", un eveniment desfasurat la Bucuresti, unde fosta sotie de milionar s-a prezentat cu un look despre care spune ca este in mare voga.

"Anul acesta se poarta parul impletit in toate felurile posibile si imposibile. Uite, hair-stulistul meu mi l-am aranjat in acest fel. L-a impletit in 30 de minute, iar coafura acesta rezista si a doua zi. Este foarte chic!", ne-a declarat Carmen Negoita.

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Asa ceva e incredibil! A purtat o sarcina cu sapte bebelusi si i-a nascut pe cale naturala. VIDEO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri

Setări confidențialitate