Carmen Negoita, mamica sexy cu doi copii de liceu VIDEO


Prezenta zilele trecute la petrecerea de lansare a unui brand de parfumuri de nisa, Carmen Negoita a fost una dintre aparitiile serii.

Imbracata intr-o tinuta all black, avangardista si care a ajutat-o sa se faca remarcata, Carmen Negoita a oferit o demonstratie de stil, prin eleganta si vestimentatie.

“Am incercat sa respect dress code-ul sugerat, tinuta negra, dar in acelasi timp nu am vrut sa fie little black dress accela classic, asa ca am ales o tinuta in stilul meu propriu, respectiv mai spre avangardist, dar in acelasi timp respectand si dress code-ul”, ne-a declarat Carmen Negoita. 

Ca orice mamica cool, fashion blogger-ita ne-a vorbit despre vacanta sa minunata, plina si cu vizite dese pe litoralalul romanesc, dar si despre cei doi copii ai sai, care au crescut mari si sunt acum elevi de liceu.

“Fata este clasa a X-a, iar pustiul a inceput clasa a IX-a. Anul acesta am avut Capacitatea si de saptamana aceasta suntem la liceu. Baiatul a intrat la Liceul George Calinescu, un liceu de stat, iar fiica mea e la unul economic, la Liceul Cretulescu”, ne-a spus mamica sexy. 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cum arată acum Larisa Vasile de la Exatlon! A pozat în costum de baie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri