Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru Marian Corcheș! Cum l-a așteptat acasă de Ziua Îndrăgostiților: „Ești totul pentru mine!”


Artista și iubitul ei și-au făcut cadouri care mai de care de Ziua Îndrăgostiților! Cum l-a așteptat Carmen de la Sălciua pe Marian Corcheș


In articol:

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș trăiesc o adevărată poveste de dragoste de câteva luni, iar cu fiecare ocazie pe care o au dovedesc întregii lumi că iubirea pe care și-o poartă este mai presus decât orice. Ziua Îndrăgostiților din acest an nu a putut trece neobservată, astfel că amândoi și-au făcut surprize care mai de care, printre ele numărându-se și câteva declarații de dragoste în mediul online.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, anunț surpriză la doar câteva zile după divorțul iubitului ei: „Urmează bebe”

Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru Marian Corcheș

[Sursa foto: Instagram]

Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru Marian Corcheș!

Cu toate că sunt împreună de puțin timp, relația lor a devenit foarte serioasă și au planuri mari de viitor. Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș s-au mutat deja împreună, iar acum se gândesc să își întemeieze o familie, semn că nimic nu îi mai poate despărți.

De Ziua Îndrăgostiților, iubitul vedetei a surprins-o cu un buchet imens de flori, iar ea l-a așteptat într-un ambient romantic acasă, acolo unde a aprins lumânări în toate camerele și a luat tort.

„Cum să nu o iubești când te așteaptă acasă cum nu ți-ai putea imaginea vreodată? Chiar m-ai lăsat fără cuvinte! Te iubesc cel mai mult din lumea asta. Ești totul pentru mine”, a fost mesajul postat de Marian Corcheș după ce Carmen de la Sălciua l-a surprins plăcut în locuința lor.

Citeste si: Carmen de la Sălciua, prezentă la divorțul iubitului ei, Marian Corcheș! Bianca, fosta lui soție, a fost jignită de artistă: „Carmen a dovedit ce caracter are”

Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru Marian Corcheș

Carmen de la Sălciua, surpriză de proporții pentru Marian Corcheș

[Sursa foto: Instagram]

Pe de cealaltă parte, Carmen de la Sălciua a ținut să facă o declarație de dragoste pe Instagram iubitului ei, imediat după ce a primit buchetul superb. Frumoasa vedetă a mărturisit că pentru ea Ziua Îndrăgostiților este tot timpul, asta pentru că se iubesc nespus de mult și mereu se surprind plăcut.

„Nu am niciun Valentin. Pe iubitul meu îl cheamă Marian Corcheș. În fiecare zi de când ne-am cunoscut pentru noi e Ziua Îndrăgostiților. Îți mulțumesc. Pentru toate momentele frumoase. Te iubesc mult de tot”, a fost mesajul transmis de Carmen de la Sălciua la fotografia în care apare cu buchetul de flori primit de la Marian Corcheș.

Relația amoroasă dintre artistă și iubitul ei nu a început tocmai bine. Atunci când s-au cunoscut, Marian Corcheș abia ce intrase în procesul de divorț cu fosta soție, aceasta acuzând-o la vremea respectivă pe Carmen de la Sălciua că i-a distrus familia, însă lucrurile nu au stat chiar așa. Partenerul vedetei a mărturisit în mai multe rânduri că s-a cuplat cu ea după ce s-a separat de fosta soție, lucru pe care nu îl consideră deloc greșit.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Carmen de la Sălciua, primele detalii despre sarcină după ce a recunoscut oficial relația cu Marian Corcheș

Adio, Salman Khan! Iulia Vântur se întoarce acasă. Cine a convins-o!

Carmen de la Sălciua povestește cu ochii în lacrimi despre tatăl ei: „A intrat în pușcărie și l-am văzut prin sticlă”

Carmen de la Sălciua primește acuzații grave de la soția bărbatului cu care se iubește! Ce spune Bianca Corcheș: „M-a lăsat ca pe un gunoi”

Cine este Diana Bulimar. “În sport oricum ești judecat”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Larisa Iordache. „Nemulţumitului i se ia darul”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri