Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, anunțul așteptat de toți fanii: „Viitorul apropiat...”


Ce a anunțat Culiță, la doar câteva săptămâni de la marea împăcare.

S-au împăcat în urmă cu doar câteva săptămâni, însă Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp sunt pregătiți pentru un nou pas al relației.

Fratele lui Iancu de la Puterea dragostei a reușit să îi uimească pe toți fanii săi cu o imagine sugestivă. Artistul s-a fotografiat alături de doi copii, de care este extrem de apropiat, alături de o descriere care i-a pus pe toți pe gânduri: „O poză cu mine din viitorul apropiat! ❤️”.

Iar comentariile fanilor nu au întârziat să apară: „Te prinde bine aceasta postură de tătic 😍👍 / Și Carmen ce zice ?🤣🤣 / Ce bine îți stă tătic !🥰 / Practic îți ții fericirea în brațe ❤️❤️❤️o poza cât o mie de cuvinte..nu exista fericire mai mare ca până sa fii părinte ❤️❤️❤️❤️ / Un tătic adorabil ❤️ / Deocamdată este din prezent........pentru viitor....succes”, au fost doar câteva comentarii de-ale fanilor.

Citeste si: El e singurul bărbat de care ascultă Carmen de la Sălciua: “E domnul care spune „Hai că poţi!”

Citeste si: Carmen de la Sălciua, show la cerința lui Culiță Sterp! A imitat-o pe Denisa Manelista

Citeste si: Cu cine a plecat Culiță Sterp în Dubai! Fanii l-au dat de gol pe artist

Ce condiții și-au pus Carmen și Culiță înainte de a se împăca

Artistul  și Carmen de la Sălciua au decis să își mai ofere o șansă, atunci când nimeni nu mai credea în povestea lor. Cei doi au reluat și colaborarea profesională și au jucat unul în videoclipul celuilalt.

Iar condițiile pe care și le-au pus unul celuilalt sunt extrem de clare.

A avut grijă să o lase mai moale cu Plușica, să nu se mai vadă cu ea. Carmen a văzut că fostul ei soț nu glumea cu privire la relația pe care și-o dorește cu ea, așa că a început și ea să se schimbe față de Cosmin Isăilă, să răcească treptat relația. Apoi au discutat despre viitorul lor împreună, iar Carmen i-a cerut un lucru cât se poate de simplu lui Culiță: să nu o mai înșele vreodată. Iar el a jurat că nu va mai călca strâmb și a plusat mărturisindu-i că se gândește la o familie mare alături de ea.

Carmen, când a auzit de asta, i-a și dat papucii lui Cosmin Isăilă și s-a întors la Culiță. Normal, Culiță a făcut, între timp, toate demersurile pentru a-și liniști familia, mai ales că cei din partea lui au făcut-o praf pe Carmen când era în divorț de el”, a dezvăluit o sursă pentru wowbiz.ro.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Horoscop Joi, 30 ianuarie! Gemenii dau de necaz, iar racii sunt manipulaţi!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri