Care sunt ținutele preferate ale Ilincăi Vandici de la Bravo, ai stil

Care sunt ținutele preferate ale Ilincăi Vandici de la Bravo, ai stil
Care sunt ținutele preferate ale Ilincăi Vandici de la Bravo, ai stil

Ilinca Vandici, îndrăgita prezentatoare a emisiunii Bravo, ai stil a știut mereu să impresioneze prin ținutele pe care le-a purtat de-a lungul anilor în fiecare ediție.

Ilinca Vandici se numără printre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Vedeta nu doar că apare pe micile ecrane în cadrul emisiunii Bravo, ai stil difuzat pe Kanal D, ci uimește cu fiecare ediție prin ținutele ei extravagante și alese cu bun gust. Într-un clip postat pe contul personal de YouTube, vedeta a vorbit despre 6 ținute care i-au plăcut în mod special de-a lungul ultimului sezon al emisiunii.

Citeste si: Ce stil de viață are Ilinca Vandici. „Știu exact câte ore nu mănânc”

Care sunt ținutele preferate ale Ilincăi Vandici de la Bravo, ai stil[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum își face Ilinca Vandici machiajul de seară. „Am un pont pentru voi, cele care vă confruntați cu aceeași problemă” 

Ținute preferate ale Ilincăi Vandici din cadrul emisiunii Bravo, ai stil

Ținuta numărul unu

Prima ținută despre care Ilinca Vandici a ales să vorbească este una în care a ales să poarte pantaloni, care îi oferă un gram de masculinitate ținutei. Deși era marea finală a emisiunii, a ales să urmeze tendințele și să poarte un body, urmat de un corset, și pantalonii respectivi. Mai mult decât atât, vedeta a mărturisit faptul că accesoriile cât și întreaga ținută au fost făcute special pentru ea.

Aceasta ținută i-a plăcut foarte mult, deoarece s-a simțit foarte confortabila, mai puțin în momentul în care corsetul a început să o strângă.

“Prima ținută și ultima pe care am purtat-o în marea finală, este aceasta. Când spun marea finală ne așteptăm la niște rochii cu trenă, niște nebunii, însă am optat pentru niște pantaloni. Acesta reprezintă masculinitate, iar eu mă simt bine pentru că în mine există o doză mare de masculinitate.

Am avut un body, am avut un corset, și am avut acești pantaloni, iar la prima vedere pare o ținută relativ simplă, însă am avut niște accesorii cu acele zale. Ținuta fost făcută special pentru mine, la fel și accesoriile. Întreg look-ul este simplu, ușurel, însă dacă stai puțin să analizezi îți dai seama că nu oricine poate să poarte așa ceva și nu oricine poate să-și asume pentru marea finală de Bravo, ai stil o ținută de genul acesta.
Mi-a plăcut foarte tare, m-am simțit foarte confortabilă până la un punct în care corsetul începea să mă strângă”, 
a mărturisit ea.

Citeste si: Ilinca Vandici, despre momentele grele din viața ei: „Dacă îmi spuneai că-s frumoasă, nici măcar nu știam să primesc complimentul”

Ilinca Vandici[Sursa foto: Instagram]

Ținuta numărul doi

În a doua ținută  a ales să poarte un ruj roșu care i-a complimentat foarte bine fusta de culoare roșie.

Totodată, a ales să o asorteze cu o cămașă albă, bărbătească. Ilinca a menționat faptul că s-a simțit foarte bine în ținuta respectivă, și a primit și numeroase complimnete în platou.

“A fost prima oară în șase ani de zile când am purtat ruj roșu în emisiune, datorită fustei roșii pe care am purtat-o și mi-a plăcut maxim. Ca să vedeți ce puteți face cu o fustă scurtă din paiete, și cu o cămașa simpla bărbătească.

Look-ul mi se pare genial, mi-a plăcut teribil, m-am simțit sexy, și am primit foarte multe complimente din partea juraților” a mai spus vedeta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ilinca Vandici, premiul pentru "Cea mai Inspirațională Prezentatoare TV" în cadrul Galei "I Success Awards- Romanian Edition" Ilinca Vandici a strălucit pe covorul roșu al Galei "I Success Awards- Romanian Edition", alături de cele mai iubite personal

Ilinca Vandici[Sursa foto: Instagram]

Ținuta numărul trei

Ținuta cu numărul trei purtată de îndrăgita prezentatoare a fost formată din jeansi negri, iar sus un top alb, pe care a simțit să îl accesorizeze cu o cordeluță albă cu perle, care se regăseau în același timp și în top. Vedeta a vrut să evidențieze faptul că putem crea o ținută elegantă cu orice lucru vestimentar simplu, la care să adăugăm în final câteva piese de rezistență care duc ținuta spre stilul dorit.

“Am ales această ținută pentru că se face foarte ușor și ai nevoie de o piesă, maxim două de rezistență. Un jeans negru pe care toată lumea îl are, indiferent de forma lui, poate să fie evazat, poate să fie mommy fit, și în partea de sus un top alb pe care l-am asortat cu cordeluța albă din aceleași perle care se regăseau și în top. Ideea este că poți face ținuta super elegantă, cu care să creezi o impresie cu o pereche de jeanși, o pereche de stiletto, și doar un top care să iasă în evidență. Puteți alege dacă nu aveți cordeluță o pereche de cercei care să se asorteze cu ținuta”, a precizat Ilinca Vandici.

Citeste si: Ilinca Vandici, mărturisiri despre planurile pe care le are după „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Dezvolt și alte proiecte”

Ilinca Vandici[Sursa foto: Instagram]

Ținuta numărul patru

În a patra ținută  a optat pentru o rochie albastră, deși a menționat de la bun început că nu suportă această culoare pe nicio piesă vestimentară. A făcut, așadar, un compromis pe care nu l-a regretat, pentru că i-a plăcut foarte mult forma rochiei, felul în care îi evidenția picioarele, modul rochiei în care se vedea pe post.

“Nu suport culoarea albastru, în afară de jeansi care prin natura lor sunt albaștri, însă în rest nu am nicio piesă vestimentară albastră. Însă, nu m-am putut abține pentru că mi-a plăcut forma rochiei, scurtă cu picioarele evidențiate. Am făcut compromisul ăsta și am mers cu rochia așa ca să vedem ce se întâmplă. A fost wow când am văzut și pozele, când am văzut și rochia cum se vede pe post, m-am absolut îndrăgostit”, a specificat în clip Ilinca.

Citeste si: Ilinca Vandici a trecut prin momente dificile! Vedeta a rămas fără bijuteriile de valoare din bagajul de cală: „Mi-au furat inelele cu diamante!”

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Ilinca Vandici[Sursa foto: Instagram]

Ținuta numărul cinci

În ultima ținută cu numărul cinci, vedeta s-a simțit extrem de sexy. A purtat o rochie neagră care îi venea mănușă, Ilinca fiind de părere că a avut o apariție răvășitoare, în care s-a simțit foarte puternică.

“Cu această rochie este o situație, mi se pare o imagine iconic. Mi se pare genul de rochie care nu are cum să fie uitată vreodată, mi se pare o apariție răvășitoare, sexy. M-am simțit cea mai sexy cea mai puternică femeie din lume în această rochie”, a mai spus ea.

Citeste si: Ilinca Vandici a izbucnit instant în lacrimi! Finalistele „Bravo, ai stil! Celebrities” fac mărturisiri copleșitoare în ultima ediție a emisiunii

Ilinca Vandici[Sursa foto: Instagram]

Ținuta numărul șase

În ținuta cu numărul șase a ales să poarte pantaloni din piele negri, cu un tricou gri cu umeri supradimensionați, accesorizate cu un lanț și o pereche de tocuri. Ilinca Vandici a ales această ținută pentru că sunt articole vestimentare în trend, foarte ușor de găsit. 

”Acest gen de ținută este foarte versatilă. Aici avem un tricou simplu, cu umeri puțin supradimensionați, o pereche de pantaloni din piele, super în trend, super la modă, și o pereche de tocuri. Am ales aceasta ținută pentru că mi se pare foarte ușor de găsit, și foarte ușor de făcut de oricine”, a încheiat Ilinca.

Citeste si: Cine este Otniela Sandu. "Am avut o copilărie fericită, în care am călătorit foarte mult şi am avut parte de evenimente interesante, care m-au ajutat să mă dezvolt armonios."

Ilinca Vandici[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum își face Ilinca Vandici machiajul de seară. „Am un pont pentru voi, cele care vă confruntați cu aceeași problemă” 

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Ilinca Vandici, despre momentele grele din viața ei: „Dacă îmi spuneai că-s frumoasă, nici măcar nu știam să primesc complimentul”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies