Care sunt plantele ce îți aduc noroc în casă și în dragoste „Vorbiți cu plantele! Au energia lor și te ajută întotdeauna!”


Află care sunt plantele ce îți aduc noroc în casă și cum să ai grijă de acestea pentru a fi înconjurat de prosperitate.


In articol:

În cadrul emisiunii Teo Show difuzată pe Kanal D, Teo Trandafir a avut-o invitată în platou pe doamna Anca Dimancea,

doctor în științe agricole și maestru Feng Shui, alături de care a abordat un subiect foarte interesat: plantele care ne aduc noroc în viață.

Este cunoscut faptul că plantele pe lângă faptul că îndeplinesc rolul de obiecte decorative, facilitează și instalarea unei stări de bine asupra celor care le dețin. Oamenii își aleg adesea plantele în funcție de mai multe criterii: după culoare, formă, mărime, dacă sunt plante care fac flori sau sunt doar plante verzi, miros.

Puțini sunt însă cei care cunosc adevărata însemnătate a plantelor și cum ne pot influența ele viața.

Potrivit studiilor în domeniu, plantele influențează starea de bine, reducând stresul și ajutând la recuperarea calmului în stările de anxietate.

Pe lângă toate acestea, există și plante care, potrivit maeștrilor Feng Shui, au o însemnătate aparte și îți pot aduce noroc în casă și în dragoste.

Care sunt plantele ce îți aduc noroc

Citește si: Florile și obiectele care îți aduc ghinion. Nu le ține niciodată în casa ta

Care sunt plantele ce îți aduc noroc

Care sunt plantele ce îți aduc noroc

[Sursa foto: pexels]

Fie că vorbim despre noroc în bani sau dragoste, există anumite plante care îți aduc prosperitate și pe care este bine să le ai în casă.

Printre acestea se numără

Pachira Aquatica

Această plantă este supranumită și „planta banilor”, fiind un simbol al prosperității. Datorită frunzelor sale care sunt grupate câte 6 sau 8, 8 fiind simbolul prosperității și 6, de asemenea, prosperitatea în viitor, această plantă este foarte bine să își găsească locul la noi în locuință pentru a avea parte de o viață prosperă.

În privința îngrijirii ei, Pachira Aquatica este o plantă mediteraneană ce nu trebuie udată des și este recomandat să nu o expunem îndelungat la razele soarelui, dar totuși să o poziționăm într-un loc luminos sau semiumbrit.

Aloe Vera

Aloe Vera este o plantă comună în diverse locuințe, însă pe lângă beneficiile sale asupra sănătății, această plantă suculentă înlătură gândurile negative îndreptate spre casa noastră și ne curăță în permanență casa, fiind bună chiar și în cazul persoanelor care suferă de depresii.

Crassula ovata

O altă plantă care poarte denumirea de „planta banilor” este Crassula ovata. Această plantă aduce bunăstarea casei în care se află și nu este deloc greu de întreținut. Planta se udă rar și moderat, iar surplusul de apă se scurge.

Ficusul

Pe lângă aspectul estetic, ficușii au o puternică energie pozitivă pe care ți-o pot aduce în casă. Acestea sunt considerate „plante bogate” și se crede că atrag abundența, norocul și bogăția. În Feng Shui se spune că frunzele rotunde simbolizează banii și prosperitate.

Bambusul norocos

Există un anumit tip de bambus care îți poate aduce noroc. Acesta poartă denumirea științifică de Dracaena sanderiana și conform tradiției chineze, semnificația bambusului norocos este determinată de câte tulpini are planta, fiind un simbol al averii și prosperității.

Plantele cu frunze în formă de inimă aduc noroc în dragoste

Citește si: Cum să îţi amenajezi dormitorul pe stil Feng Shui şi să atragi iubire

Plante care aduc noroc în dragoste

Plante care aduc noroc în dragoste

[Sursa foto: freepik]

Tot doamna Anca Dimancea a vorbit și despre plantele pe care e neapărat nevoie să le avem în casă dacă vrem să avem parte de o viață sentimentală prosperă și dragostea să nu ne ocolească.

Acestea sunt plantele cu foliaj abundent, verde închis, cu textură catifelată, ovale sau rotunde și în formă de inimă.

Anthurium Clarinervium

Citeste si: Trucuri Feng Shui de amenajare a dormitorului ce îți vor aduce iubirea în casă

Care sunt plantele ce îți aduc noroc

Care sunt plantele ce îți aduc noroc

[Sursa foto: pexels]

Anthurium Clarinervium este o plantă care pe lângă faptul că are un efect spectaculos asupra prijitoriului, fiind o plantă cu formă și textură neobișnuită, este și o plantă care ne aduce și întreține dragostea adevărată în casă.

Philodendron

Citeste si: Cum cureţi energiile negative din obiectele tale

Plante care aduc noroc în dragoste

Plante care aduc noroc în dragoste

[Sursa foto: freepik]

Numele de philodendron este derivat din cuvintele grecești „philo”, care înseamnă dragoste și „dendron” (copac). După cum sugerează și denumirea acesteia, copacul dragostei este o plantă care nu trebuie să vă lipsească din locuință dacă vreți să aveți noroc în dragoste.

Pe lângă o îngrijire adecvată, toate aceste plante au nevoie de dragoste și multă grijă deoarece fiecare plantă îți dă ceea ce îi oferi: energie pozitivă sau ghinion.

Un sfat oferit de Anca Dimancea este să menținem o legătură strânsă cu plantele prin comunicare „Vorbiți cu plantele! Au energia lor și te ajută întotdeauna!”, a declarat specialistul Feng Shui.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Abordari Feng Shui de amenajare a dormitorului

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Influența magneților lipiți pe frigider asupra energiei tale

Înconjoară-te cu energie pozitivă! 8 obiecte de care ai nevoie pentru o casă reiki!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Ajunsesem de la 116 kg la 59.” Daniel Onoriu, mărturisiri emoționante despre momentul în care a ieșit din comă
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri