Care sunt cele mai lipsite de scrupule zodii? Vezi cine te injunghie pe la spate


Se spune ca multi oameni au doua fete, sunt lipsiti de scrupule si ar face orice ca sa isi atinga scopurile, fara sa tina seama prea mult de sentimentele celorlalti.

Taur

Taurii pot fi lipsiti de scrupule, dar doar in cazuri extreme, cand se simt obligati sa faca un lucru mai putin onest pentru ca nu vad alta cale de solutionare a unei probleme. Nu prea se pricep sa minta si se dau usor de gol, astfel incat le este greu sa mentina un caracter duplicitar.

Gemeni

Caracterizati foarte bine de zicala „scopul scuza mijloacele”, Gemenii sunt una dintre cele mai lipsite de scrupule zodii. Nu suporta sa nu obtina ceea ce isi doresc si ar face totul ca sa-si atinga telurile, chiar daca asta inseamna sa apeleze la minciuni si inselatorii. Firi complexe si greu de inteles, Gemenii isi pun adesea propriile interese mai presus decat sentimentele celor din jur.

Balanta

Chiar daca sunt o zodie a echilibrului, Balantele pot fi foarte lipsite de scrupule. Depinde, insa, de oamenii care sunt in jurul lor. O Balanta nu ar fi parsiva fata de o persoana la care tine cu adevarat, dar de ceilalti nu prea ii pasa. Nativii acestei zodii te pot injunghia pe la spate cu zambetul pe buze, daca nu te au la suflet.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Sanatate

Alimente care te ajută să scapi de anxietate în izolare! 

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri