Care sunt câinii cei mai potriviți pentru femei? Doamnele se vor îndrăgosti de ei, instant!


Iată care sunt cele mai potrivite rase de câini pentru o doamnă


In articol:

Deși dragostea pentru câini a femeilor este incontestabilă, doamnele trebuie să fie atente la câteva aspecte atunci când își vor alege patrupedul.

Cum își aleg femeile câinele potrivit?

Atunci când se gândesc să introducă un câine în viața lor, femeile trebuie să știe că această decizie nu va fi una ușoară. 

În primul rând, un câine nu este o jucărie. Trebuie să știm că aceste ființe cu blană care ne topesc sufletul de fiecare dată când le întâlnim pe stradă, sunt ca niște copii.

câini pentru doamne
puii de câine sunt foarte jucăuși[Sursa foto: PixaBay]

Motivele pentru care o femeie își dorește un câine pot fi nenumărate, dar trebuie ținut cont de faptul că îndrăgitul animal se va atașa de stăpân și va dori să fie cu el toată viața.

Metiș, Pedigree sau Mixt?

O regulă generală spune că un câine mixt (corcit) se va îmbolnăvi mai greu și va fi mult mai receptiv la regulile impuse de stăpân. Asta nu înseamnă, însă, că un câine metiș sau de rasă pură (pedigree) nu va avea aceleași șanse. 

câini pentru femei
Un pui de pug îți va lumina întreaga zi[Sursa foto: PixaBay]

Metișul este o combinație de rase pure și uneori ne va fi greu să ne dăm seama din ce familie provine prietenul nostru canin.

Câine adult sau pui?

Dacă femeile optează pentru a avea în viața lor un câine adult, trebuie să știe că acesta vine la pachet cu un set de reguli deja stabilite, cu mofturi sau emoții deja întâlnite.

câini potriviți pentru o femeie
câinii pot împrumuta personalitatea noastră[Sursa foto: PixaBay]

Femelă sau mascul?

O vorbă din popor spune că femelele sunt mult mai ușor de dresat și mult mai înțelegătoare decât masculii, dar la fel de ușor pot fi și încăpățânate.

Care sunt cei mai potriviți câini pentru femei?

Indiferent dacă ne alegem câinii pentru apartament sau curte, patrupedul trebuie să fie, în primul rând, compatibil cu stăpânul.

O doamnă își poate alege prietenul pe viață din următoarele rase:

Yorkshire Terrier

Această rasă este de talie foarte mică și este perfectă pentru o urmaşă a Evei. Chiar dacă par drăguți și jucăuși la început, nu trebuie să uităm că dresajul este foarte important, altfel riscăm să avem un prieten foarte încăpățânat.

câinii mici sunt potriviți pentru o femeie
câinii de apartament sunt potriviți și pentru curte[Sursa foto: PixaBay]

Pudel

Așa cum vedem prin filme, pudelul este foarte căutat de doamne și domnișoare. Pare mai mult un câine de jucărie, dar nu trebuie tratat ca atare. La fel ca orice alt câine, pudelul trebuie dresat și învățat să fie ascultător. În rest, este un câine iubitor și bucuros să fie în preajma copiilor.

Pug

Pugii au devenit foarte căutați în ultimul timp, însă trebuie știut de la început faptul că sunt printre cei mai bolnăvicioși câini. Asta nu înseamnă că nu trebuie iubiți și îngrijiți. Un pug lasă foarte mult păr din cauză că are blana scurtă, are probleme cu respirația și de aceea pot apărea alte complicații pe parcursul vieții. Avantajul de a avea un pug este că îți umple casa de bucurie, mai ales că este extrem de potrivit pentru copii. 

care e cel mai potrivit câine pentru femeie
cel mai bun prieten al omului[Sursa foto: PixaBay]

Beagle

Acești mititei pot fi dresați să locuiască atât în apartament cât și la curte. Femeile vor fi încântate. Nu există câine mai potrivit pentru o reprezentantă a sexului frumos decât micuțul beagle. Este jucăuș, foarte sociabil și niciodată agresiv.

Indiferent de motivele pentru care vrem să adoptăm sau să cumpărăm un câine, trebuie să ţinem cont de cel mai important aspect: iubirea. Un câine, indiferent de rasă sau mărime, ne va iubi din prima clipă și ne va considera familia lui. 

 

 


Citește și:

Alexandra de la Puterea Dragostei, acuzată că-şi neglijează fetiţa! "A spus că o să cheme Protecţia Copilului"

Păpușa Ken a devenit… Barbie! Transformarea incredibilă a lui Rodrigo Alves! Imagini uluitoare!

Horoscop zilnic vineri, 25 septembrie 2020. Află ce zodie îşi schimbă locul de muncă!

Florentina și Livian de la Puterea Dragostei au luat cea mai importantă decizie! „Toată viața!”

Sfatul zilei de astăzi, vineri 25 septembrie 2020. Fecioarele au o zi perfectă

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Vremea de joi, 29 octombrie 2020, anuntul ANM: temperaturi normale!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Pentru tine
Parteneri