Care este relația lui Carmen Tănase cu mama ei de 92 de ani. „Lumea probabil crede că noi ne certăm, „o bate, ce îi face”?”

Care este relația lui Carmen Tănase cu mama ei de 92 de ani. „Lumea probabil crede că noi ne certăm, „o bate, ce îi face”?”
Care este relația lui Carmen Tănase cu mama ei de 92 de ani. „Lumea probabil crede că noi ne certăm, „o bate, ce îi face”?”

Carmen Tănase a vorbit despre relația cu mama ei de 92 de ani.

Carmen Tănase, una dintre cele mai cunoscute și întregite actrițe din țară, a vorbit, în cadrul unui PODCAST Mișto by Bursucu, despre care este relația ei cu mama sa de 92 de ani și problemele de sănătate prin care a trecut recent aceasta. Actrița a recunoscut, râzând, că este nevoită să țipe la ea prin casă, deoarece mama sa nu aude foarte bine, iar probabil vecinii se gândesc că se ceartă.

Pisicile i-au stricat televizorul mamei sale, așa că aceasta i-a oferit televizorul său pentru a avea ocupație. 

„În 2022 a făcut pneumonie, iar acum a făcut alta. Dacă data trecută a ieșit ușor din ea, de data asta a ieșit mai greu și acum e acasă. A fost până acum câteva zile în spital. Nu ne certăm, dar pare că ne certăm (nr. Cu mama ei), deoarece e surdă și eu țip și lumea probabil crede că noi ne certăm, „o bate, ce îi face”? Eu nu mai am televizoare, deoarece mi le-a spart pisicile.

6 în doi ani. Mai aveam un televizor la mine în cameră care nu mergea la cablu, avea doar Youtube și i l-a spart și maică-mii. I-am dat televizorul de la mine.”, a povestit Carmen Tănase.

Carmen Tănase, declarații despre cel mai important om din viața ei, tatăl său

Citește și: Care era porecla lui Carmen Tănase din copilărie și care sunt lucrurile care o enervează cel mai tare. „Este un subiect care mă revoltă, mă preocupă, mă înfurie.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Carmen Tănase
Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „O persoană destul de ciufută!” Ce declarații a făcut Carmen Tănase despre chef Cătălin Scărlătescu!

Îndrăgita actriță a vorbit, în cadrul podcastului Rețeaua de Idoli, invitată în urmă cu un an, despre care a fost relația ei cu tatăl său și ce a învățat de preț de la el. 

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

„Tatăl meu era cel mai extraordinar bărbat care a existat pe pământul acesta. Și frumos, și deștept, cu umor, cu orice, practic  bărbatul vieții mele a fost tata. Corecțiile de la tata le-am luat, dar de fiecare dată pe drept și nu m-am supărat niciodată. Și dacă știu și am niște principii învățate din copilărie și cu care voi muri sunt principiile învățate de la tata, de la care nu abdic pentru nimic în lume.

Sigur, au fost și câteva pe care le-am încălcat și n-am avut încotro. Disciplină, în primul rând, la muncă, pentru că el zicea „talentul știi cum zboară? Și nu mai ai ce să mai faci cu el dacă nu ești disciplinată, ceas, dacă nu e armată pentru tine, n-ai făcut nimic.”, a spus Carmen Tănase.

Carmen Tănase
Carmen Tănase[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Maia Morgenstern, dezvăluiri neștiute despre familia sa: „Mama muncea mult, pentru că era cea care susținea din punct de vedere financiar familia. Tata stătea acasă și mă creștea pe mine.”

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies