Care este motivul pentru care se răcesc relațiile între cupluri? Elena Merișoreanu oferă un sfat tinerilor. „Bărbații sunt ca niște copii în dragoste.”

Care este motivul pentru care se răcesc relațiile între cupluri? Elena Merișoreanu oferă un sfat tinerilor. „Bărbații sunt ca niște copii în dragoste.”
Care este motivul pentru care se răcesc relațiile între cupluri? Elena Merișoreanu oferă un sfat tinerilor. „Bărbații sunt ca niște copii în dragoste.”

Elena Merișoreanu a oferit câteva sfaturi femeilor care se află în relație.

Elena Merișoreanu, îndrăgita artistă de muzică populară, a fost invitată în cadrul unui podcast, iar pe lângă toate cele discutate, aceasta a oferit și câteva sfaturi importante pentru femeile care se află într-o relație. Aceasta a spus cât de important este ca partenerele să fie atente la felul în care arată în casă atunci când soțul acestora se întorc de la serviciu, iar ei au nevoie de atenție și afecțiune indiferent de starea în care s-ar afla, fiind asociați cu niște copii.

Motivul pentru care unele relații se rup în zilele noastre, din spusele ei, este tocmai din cauza faptului că femeile nu oferă atenție partenerilor de viață.  „Un bărbat când vine acasă și aia e nespălată, e cu păr pe picioare, nepensată, nearanjată, nu mai vrea să doarmă cu el, doarme cu copilul, așa se răcesc relațiile între cupluri. Cât ar fi ei de iubitori, bărbații sunt ca niște copii în dragoste.
Chiar dacă soția este obosită, ei vor să fie mângâiați, răsfățați, asta e plăcerea lor și așa trebuie să faceți voi, astea tinere.”,
a spus Elena Merișoreanu.

Ce spune Elena Merișoreanu despre diferențele dintre generații

Citește și: Elena Merișoreanu, mândră de tatuajele pe care le are la nivelul feței! Cum a luat artista această decizie: „Am buzele tatuate, am sprâncenele tatuate, am ochii tatuați, ce îmi trebuie mai mult?”

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Elena Merișoreanu a vorbit despre situația sa financiară! Ce face interpreta de muzică populară cu banii: „Nu ducem lipsă. Mi-a plăcut aurul, mi-a plăcut să fiu cochetă.”

Așa cum a vorbit artista despre ce ar trebui să facă tinerele care intră într-o relație și se gândesc să formeze o familie, Elena Merișoreanu a vorbit, acum ceva timp, în cadrul unui interviu, despre diferențele

dintre generații și ce anume a observat aceasta chiar la nepoata ei.  „Măi mamaie, parcă ieri a fost luni, acum e iar luni?” Nu îi venea să creadă de ce trece timpul așa de repede. Și copiii sunt fascinați de evoluția asta. Mă duc la atâtea petreceri și când văd tot tineretul că nu știe să se uite decât pe telefon, le spun măi, uitați-vă și voi acolo, ascultați ce spune omul ăla.
Nepotul meu, înainte de a pleca, mai stăteam de vorbă cu el și îmi explica de prietenă, cum sunt fetele și eu îi povestea că pe vremea mea tot ce simțeam așterneam pe o hârtie, toate sentimentele. „Cum, să scriu scrisori?” Păi la ei sunt două mesaje, ne vedem la data de, în locul cutare. Ei nu știu să își exprime prin vorbe, decât prin SMS-urile astea. Nu citesc cărți.
Păi la mine e biblioteca, bărbatul când venea salariul, teancul de cărți îl lua acasă. Asta era singura plăcere. Cum plecam în turneu, cum să urcam în autocar, teancul de cărți îl citeam. Toate au evoluat, uneori în bine, dar foarte mult în rău.”
, a spus Elena Merișoreanu în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu.

Citește și: Imagini apocaliptice din Capitală! Grindina și vijeliile au făcut prăpăd joi noapte: străzi inundate, copaci căzuți și sute de locuințe afectate- kanald.ro

Citește și: "Era sânge, era casa groazei!"- Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere- stirilekanald.ro

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Elena Merișoreanu a vorbit despre situația sa financiară! Ce face interpreta de muzică populară cu banii: „Nu ducem lipsă. Mi-a plăcut aurul, mi-a plăcut să fiu cochetă.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Rețeta de mâncare de vinete a Gabrielei Cristea: „O să fac o tocăniță de vinete în stil turcesc. Este o mâncare pe care puteți să o mâncați caldă, dar și rece.”

Ștefania, afectată de conversațiile bulversante care au apărut în mediul online despre Cosmin! „S-ar părea că ar avea pe cineva afară!” Iată cum a reacționat concurentul și ce controverse s-au iscat în Casa iubirii

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies