Care este motivul pentru care se răcesc relațiile între cupluri? Elena Merișoreanu oferă un sfat tinerilor. „Bărbații sunt ca niște copii în dragoste.”

Care este motivul pentru care se răcesc relațiile între cupluri? Elena Merișoreanu oferă un sfat tinerilor. „Bărbații sunt ca niște copii în dragoste.”
Care este motivul pentru care se răcesc relațiile între cupluri? Elena Merișoreanu oferă un sfat tinerilor. „Bărbații sunt ca niște copii în dragoste.”

Elena Merișoreanu a oferit câteva sfaturi femeilor care se află în relație.

Elena Merișoreanu, îndrăgita artistă de muzică populară, a fost invitată în cadrul unui podcast, iar pe lângă toate cele discutate, aceasta a oferit și câteva sfaturi importante pentru femeile care se află într-o relație. Aceasta a spus cât de important este ca partenerele să fie atente la felul în care arată în casă atunci când soțul acestora se întorc de la serviciu, iar ei au nevoie de atenție și afecțiune indiferent de starea în care s-ar afla, fiind asociați cu niște copii.

Motivul pentru care unele relații se rup în zilele noastre, din spusele ei, este tocmai din cauza faptului că femeile nu oferă atenție partenerilor de viață.  „Un bărbat când vine acasă și aia e nespălată, e cu păr pe picioare, nepensată, nearanjată, nu mai vrea să doarmă cu el, doarme cu copilul, așa se răcesc relațiile între cupluri. Cât ar fi ei de iubitori, bărbații sunt ca niște copii în dragoste.
Chiar dacă soția este obosită, ei vor să fie mângâiați, răsfățați, asta e plăcerea lor și așa trebuie să faceți voi, astea tinere.”,
a spus Elena Merișoreanu.

Ce spune Elena Merișoreanu despre diferențele dintre generații

Citește și: Elena Merișoreanu, mândră de tatuajele pe care le are la nivelul feței! Cum a luat artista această decizie: „Am buzele tatuate, am sprâncenele tatuate, am ochii tatuați, ce îmi trebuie mai mult?”

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Elena Merișoreanu a vorbit despre situația sa financiară! Ce face interpreta de muzică populară cu banii: „Nu ducem lipsă. Mi-a plăcut aurul, mi-a plăcut să fiu cochetă.”

Așa cum a vorbit artista despre ce ar trebui să facă tinerele care intră într-o relație și se gândesc să formeze o familie, Elena Merișoreanu a vorbit, acum ceva timp, în cadrul unui interviu,

despre diferențele dintre generații și ce anume a observat aceasta chiar la nepoata ei.  „Măi mamaie, parcă ieri a fost luni, acum e iar luni?” Nu îi venea să creadă de ce trece timpul așa de repede. Și copiii sunt fascinați de evoluția asta. Mă duc la atâtea petreceri și când văd tot tineretul că nu știe să se uite decât pe telefon, le spun măi, uitați-vă și voi acolo, ascultați ce spune omul ăla.
Nepotul meu, înainte de a pleca, mai stăteam de vorbă cu el și îmi explica de prietenă, cum sunt fetele și eu îi povestea că pe vremea mea tot ce simțeam așterneam pe o hârtie, toate sentimentele. „Cum, să scriu scrisori?” Păi la ei sunt două mesaje, ne vedem la data de, în locul cutare. Ei nu știu să își exprime prin vorbe, decât prin SMS-urile astea. Nu citesc cărți.
Păi la mine e biblioteca, bărbatul când venea salariul, teancul de cărți îl lua acasă. Asta era singura plăcere. Cum plecam în turneu, cum să urcam în autocar, teancul de cărți îl citeam. Toate au evoluat, uneori în bine, dar foarte mult în rău.”
, a spus Elena Merișoreanu în cadrul emisiunii Cristinei Șișcanu.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Elena Merișoreanu
Elena Merișoreanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Elena Merișoreanu a vorbit despre situația sa financiară! Ce face interpreta de muzică populară cu banii: „Nu ducem lipsă! Mi-a plăcut aurul, mi-a plăcut să fiu cochetă.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies