Care este definitia frumusetii? Vezi ce spune un nou proiect foto inedit


Atunci cand ne privim in oglinda in fiecare dimineata nu vedem neaparat modul in care ne sta parul sau cum arata fata noastra.

 

Insa artista si fotografa Noorann Matties incearca sa ne schimba perceptia prin intermediul noului sau proiect foto, "Ritualuri", care apare in editia din luna martie a revistei Inconnu.
Fotografiile lui Mattie surprind spatiul dintre o femeie si oglinda sa, locul care este martorul unora dintre cele mai private interactiuni pe care le avem cu increderea in propria persoana.
Matties a observat ca "acest tip de interactiune apare doar cand o femeie este obligata sa isi examineze corpul, care este al ei, apoi sa construiasca".
Sursa: inconnumag.com

Insa artista si fotografa Noorann Matties incearca sa ne schimba perceptia prin intermediul noului sau proiect foto, "Ritualuri", care apare in editia din luna martie a revistei Inconnu.Fotografiile lui Mattie surprind spatiul dintre o femeie si oglinda sa, locul care este martorul unora dintre cele mai private interactiuni pe care le avem cu increderea in propria persoana.Matties a observat ca "acest tip de interactiune apare doar cand o femeie este obligata sa isi examineze corpul, care este al ei, apoi sa construiasca".

Sursa: inconnumag.com

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Simina de la Puterea Dragostei, momente de panică! Sora ei a ajuns la spital!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Beauty

Parteneri